AcasăAgrementZonele de agrement și parcurile de distracție își vor sista activitatea

Zonele de agrement și parcurile de distracție își vor sista activitatea

Zonele de agrement și parcurile de distracție își vor sista activitatea din 1 octombrie. De asemenea, va fi oprită activitatea cluburilor de noapte și a ringurilor de dans. Vor fi interzise și evenimentele în aer liber, precum spectacole și concerte.

Potrivit deciziei Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică, centrele de sport/fitness își vor organiza activitatea cu asigurarea unei suprafețe de cel puțin 7 m2 pentru fiecare client, cu obligația ca toți clienții să prezinte, la intrarea în unitate certificatul COVID-19. De asemenea, vor fi sistate antrenamentele de grup.

Evenimentele sportive vor fi organizate fără spectatori în interior sau cu participarea spectatorilor până la 50 la sută din capacitatea maximă a spațiului exterior, cu obligația ca toți spectatorii sa prezinte la intrarea în spațiul unde se desfășoară activitatea certificatul COVID-19. Excepție vor face doar evenimentele sportive sub egida federațiilor internaționale de specialitate se vor desfășura conform protocoalelor stabilite de acestea.

Întrunirile științifice, conferințele, seminarele sau alte evenimente similare cu prezenta fizica se sistează și se organizează în regim on-line.

Foto: primul.md

alocapitala
bazadedate

Astăzi, în cadrul rubricii „Trei întrebări fără politică”, discutăm cu Victor Țurea

Astăzi, în cadrul rubricii "Trei întrebări fără politică", discutăm cu Victor Țurea Scurtă prezentare: Victor Grigorievici Țurea - fondator și director al companiei „Birovits", specializată...
Tehgaz_grup Ro DI_4382
Chișinău
cer acoperit de nori
10.2 ° C
10.2 °
10.2 °
71 %
4.6kmh
90 %
mar
9 °
mie
15 °
joi
18 °
vin
17 °
sâm
18 °
Casalot Ro DI_4346