Industrii
AcasăServiciiWebinar desfășurat de CNPM: Află Ce este „Răspunderea în relațiile de muncă”

Webinar desfășurat de CNPM: Află Ce este „Răspunderea în relațiile de muncă”

La 24 martie, Confederația Națională a Patronatului (CNPM) va desfășura un webinar axat pe subiectul „Răspunderea în relațiile de muncă”. La acest webinar se va vorbi despre Organizarea disciplinei muncii la unitate, atragerea salariatului în răspundere disciplinară, atragerea salariatului în răspundere materială, răspunderea unității față de salariat.

Cu un background în domeniu de peste 20 de ani, Dorin Josanu, lector universitar, co-autor al noului Cod al Muncii, precum și altor publicații la diverse subiecte ce țin de legislația muncii, este expertul ce va susține instruirea și va oferi răspunsuri detaliate la toate întrebările ce țin de „Răspunderea în relațiile de muncă”.

„Aceste instruiri sunt absolut necesare pentru oricare companie. Pentru că în cadrul acestora sunt oferite diferite informații nu doar teoretice, ci și practice ce vin în sprijinul gestionării corecte a resurselor umane. „Răspunderea în relațiile de muncă” este o temă extrem de complexă cu multe subtilități, iar participanții la webinar vor beneficia și de materiale de suport pe care le vor putea utiliza în activitatea de zi cu zi ”, afirmă expertul.

Instruirea va avea loc online, prin intermediul platformei Zoom, astfel că oricine, indiferent de locație, poate participa. La final, pentru cunoștințele obținute vor fi oferite certificate.

Contactează CNPM la numărul 069240700 sau adresa de e-mail [email protected] pentru înregistrare sau accesează pagina www.instruiri.cnpm.md. Costul instruirii este de doar 400 de lei.

#Publicitate

Citiți, de asemenea

cleaning

Vei fi interesat de

bazadedate
Real Business Ro DI_4410
Chișinău
cer senin
-7.3 ° C
-5.8 °
-7.3 °
85 %
4.6kmh
0 %
joi
-0 °
vin
2 °
sâm
4 °
Dum
2 °
lun
2 °
Sandar_Vs Ro DI-4340