Industrii
AcasăOpinia expertuluiTrei întrebări fără politică cu Raisa Carauș

Trei întrebări fără politică cu Raisa Carauș

Continuăm rubrica noastră „Trei întrebări fără politică”. Astăzi la trei întrebări răspunde Raisa Carauș.

Scurtă prezentare: Raisa Carauș – vicedirectorul companiei ”Carauș E.D.” SRL, e responsabilă pentru publicitate și coordonează lucrul personalului. Soțul – directorul aceleeași companii. Doi copii, cu performanțe sportive. Hobby-uri: yogа, psihologia, pictura, compune poezii. Femeie încântătoare și sentimentală.

Prima întrebare: Timp de 22 de ani compania Dvs dintr-un oficiu mic din Palatul sindicatelor cu doi lucrători, a devenit o companie de talie mare cu trei filiale în Chișinău și cu un depozit modern de nivel European la Stăuceni, cu un personal de 40 de personae (compania se ocupă cu comercializarea parbrizurilor, a opticii auto și a pieselor de schimb pentru carosabil – nota editorului). Cum a-ți reușit, nu doar să vă mențineți, dar și să creșteți la așa nivel, necătând la condițiile înaltei concurențe din segmentul Dvs?

Răspuns:

A-ți văzut simbolul nostru? Vulturele alb-albastru reprezintă toată esența companiei: vulturele – pasăre puternică, culoarea albastră – stabilitate, încredere, culoarea albă-sinceritate și onestitate. Aceste calități și sunt fundalul dezvoltării noastre. Ducem o statistică, care ne arată că 50% din clienții noștri-sunt clienți permanenți, și 30% din clienți sunt veniți prin recomandări. Recent, întâmplător, am fost martorul unei discuții a doi automobiliști, unde am auzit: ”Adresează-te la compania ceea cu vulture. Acolo găsești parbriz la un preț convinabil, și-l vei instala tot acolo, băieții sunt foarte buni”.

Așa recenzie mult costă… Dar ce băieți lucrează la noi! Experți în domeniul său – da desigur, dar totodată și oameni minunați! În colectivul nostru aproximativ 70% din lucrători activează peste 10 ani.

A doua întrebare: Cocluzia principală pe care a-ți făcut-o activând ca om de afaceri?

Răspuns:

Business-ul e un lucru captivant și foarte interesant, mai ales cînd primeși greutățile ca încercări și ești sigur că anume în situațiile dificile se află experiența, puterea și oportunitățile.

A treia întrebare: Ce doriți să le uraţi celor care vor să înceapă o afacere?

Răspuns:

Important e ca să vă placă ceea ce faceți. Cînd pasiunea devine afacere, dar afacerea-pasiune, atunci e super. Depuneți efort și stabiliți-vă un scop, învățați, învățați și iar învățați, și atunci totul se va primi. Foarte important e să rămâi orientat către oameni. Când ajuți oamenii să-și soluționeze careva probleme, fie aceștia sunt clienți, colegi sau grupuri sociale, mereu te dezvolți.

Mulțumim, Raisa!

Citiți, de asemenea

cleaning

Vei fi interesat de

bazadedate
Real Business Ro DI_4410
Chișinău
câțiva nori
2.7 ° C
2.7 °
1.2 °
99 %
1kmh
20 %
mar
3 °
mie
5 °
joi
6 °
vin
3 °
sâm
1 °
AV-BUSINESS MIX barter ArtaCurateni