AcasăOpinia expertuluiTREI ÎNTREBĂRI FĂRĂ POLITICĂ CU ALA KUROCICHINA

TREI ÎNTREBĂRI FĂRĂ POLITICĂ CU ALA KUROCICHINA

Astăzi, în cadrul rubricii „Trei întrebări fără politică”, vorbim cu Ala Kurocichina.

Scurtă prezentare: Ala Kurocichina este director corporativ al companiei internaționale APL GO, care ocupă una din pozițiile de lider pe piața produselor pentru un stil de viață sănătos și frumusețe. Gradul de farmec al acestei femei este greu de supraestimat. Excelentă soție, minunată mamă a doi copii. Prieten fidel. Îi plac cântecele de autor, cântă cu vocea și la chitară.

Prima întrebare: Ala, Dumneavoastră după specialitate sunteţi constructor-modelier al articolelor de cusut şi inginer-tehnolog în industria de confecții. Cum sa întâmplat că aţi ales o direcție complet diferită – frumusețea și sănătatea?

Răspuns:

Croitoria a fost în viaţa mea o necesitate. Copilăria mea modestă din punctul de vedere material m-a făcut să mă înscriu la cursuri de tricotare, iar maşina de tricotat NEVA cumpărată în credit – culmea realizării tehnice pentru mine la acel moment – mi-a permis pentru o anumită perioadă de timp să-mi întreţin familia: mama mea avea un salariu de 70 de ruble, iar eu, datorită comenzilor câştigam până la 200 de ruble! De atunci am acest „sindrom al susţinătorului”, celui care câştigă” (zâmbeşte). Iar şcoala tehnică şi institutul – au urmat mai târziu ca o continuare firească a lucrurilor începute. Iată deci, înainte de „frumuseţe şi sănătate” am avut şi o producere proprie a articolelor de confecţii, am lucrat şi în business-ul de familie în compania soţului… Am încercat diferite activităţi. Unele lucruri erau mai reuşite, altele nu prea. Toate acestea înseamnă o experienţă practică şi noile tale întruchipări. Însă uneori te întâlneşti cu nişte persoane care s-ar părea că insuflă în tine o nouă viaţă, o nouă forţă. Iată că s-a întâmplat acest lucru şi cu mine, atunci când am cunoscut compania APL GO. Însă despre compania pe care o iubesc infinit, şi despre producţia ei pot să vorbesc încontinuu, de aceea mai bine să lăsăm acest lucru pentru următoarea noastră întâlnire (râde).

A doua întrebare: Pe cine consideraţi învăţătorii Dumneavoastră de viaţă?

Răspuns:

Răspunsul meu ar putea să fie surprinzător pentru Dumneavoastră, însă învăţătorii mei principali – sunt acele persoane care în tinereţea mea mă supărau şi mă înjoseau, iar în viaţa matură mă trădau. Primii mi-au provocat o dorinţă puternică de a demonstra (nu pentru ei, ci pentru mine însumi!) faptul că „eu pot”. Şi am demonstrat-o! Şi într-o altă situaţie, atunci când am fost trădată într-un mod cumplit, am încetat în genere să mă tem să încerc ceva nou. Eu chiar nu sunt dintre cei fricoşi (zâmbeşte), însă după criza şi trădarea prin care am trecut, nu mă tem absolut de nimic. În viaţa mea am avut şi o persoană căreia îi sunt recunoscătoare la infinit pentru faptul că a fost. Este vorba despre profesoara nostră de istorie de arte plastice în şcoala tehnică Larisa Nicolaevna Bondarenco. Nu am mai întălnit o asemenea persoană atât de pasionată şi dedicată meseriei sale, sinceră în aspiraţia de a transmite nu numai cunoştinţele sale, ci şi sentimentele de frumuseţe şi de viaţă. Anume ea prin lecţiile sale şi vizitele la Leningrad mi-a insuflat sentimentul farmecului şi posibilului infinit.

Întrebarea a treia: Ce altceva ar trebui să faceţi pentru a vă „îndeplini planul de viață”?

Răspuns:

Știi, după cum spune eroina unui film celebru „la patruzeci viață abia începe „(râde). Pănâ la realizarea planului meu de viaţă mai am multe de făcut. Şi dacă îţi spui ţie însuţi „finiş”, asta înseamnă că te-ai oprit. Cu alte cuvinte, trebuie să existe o permanentă perspectivă de dezvoltare şi de ceva nou. În prezent mă aflu într-o fază a vieţii în care sunt independentă din punctul de vedere financiar, pot să aleg – cu cine să lucrez, cu cine să comunic cu plăcere. Sunt înconjurată de nişte persoane cu intelect deosebit, creative, energice, avem o echipă tânără. Este atât de încântător acest lucru! Veau să am libertate, şi este o fericire – să fiu alături de o astfel de echipă şi în fiecare zi să-mi conştientizez misiunea – „pot să salvez pe cineva şi să-i ofer o şansă”. Acceptă sau nu acceptă persoana această şansă – este decizia ei. Cât de patetic n-ar suna, pentru mine contează mai mult să dau decât să primesc.

Cu interlocutoarea noastră putem să vorbim ore întregi şi să ne uimim de sinceritatea, farmecul şi devotamentul ei. Prietenii o numesc neapărat Alocika. Ala – este un fenomen, care, după ce te întâlneşti cu ea, îţi face lumea ta mai bogată. Îţi dorim multe succese, Alocika!

alocapitala
bazadedate

Veaceslav Ioniță: Anul 2021 va intra în istorie ca anul prețurilor

Analistul economic, Veaceslav Ioniță a declarat că anul 2021 va intra în istorie ca anul inflației sau anul prețurilor. Potrivit lui, toate prețurile care...
Imona Grup ro DI-4368
Chișinău
cer acoperit de nori
-5.7 ° C
-5 °
-7.3 °
85 %
0.5kmh
100 %
mar
-2 °
mie
2 °
joi
2 °
vin
3 °
sâm
2 °
Politrans Logist Ro DI-4399