AcasăOrganizatiiTineri antreprenori participă la un seminar de educare financiară

Tineri antreprenori participă la un seminar de educare financiară

Ministerul Finanțelor a organizat astăzi un seminar de educaţie financiară a tinerilor antreprenori. În cadrul acestuia vor fi abordate subiecte ce țin de activitatea financiar-contabilă a agenților economici.

Seminarul are loc în cadrul proiectului Clubului antreprenorilor onești, fiind parte a campaniei naționale de educare financiară “Bugetul public este bugetul tău”.

“Evenimentul este un efort comun al Ministerului Finanțelor, Serviciului Fiscal de Stat, Serviciului Vamal, Centrului de Tehnologii Informaţionale în Finanţe, American Chamber of Commerce in Moldova, JCI Moldova și FINedu”, conform organizatorilor.

Campania „Bugetul public este bugetul tău” a fost lansată de Ministerul Finanțelor în martie curent, în cadrul Săptămânii Internaționale a Educației Financiare (Global Money Week 2021). În acest an, Ministerul Finanțelor pentru prima data s-a alăturat evenimentului Global Money Week, la care participă aproape 175 de țări. Global Money Week este o mișcare globală de creștere a nivelului de educare financiară în rândul tinerilor.

Sursa: moldpres.md

alocapitala
bazadedate

Astăzi, în cadrul rubricii „Trei întrebări fără politică”, discutăm cu Victor Țurea

Astăzi, în cadrul rubricii "Trei întrebări fără politică", discutăm cu Victor Țurea Scurtă prezentare: Victor Grigorievici Țurea - fondator și director al companiei „Birovits", specializată...
MGM ro DI-4357
Chișinău
cer fragmentat
8.9 ° C
9.2 °
8.9 °
98 %
1.5kmh
75 %
mie
10 °
joi
12 °
vin
17 °
sâm
20 °
Dum
25 °
Mabicom Construct ro DI-4362