Industrii
AcasăActualTimp de o zi, peste 1700 de persoane s-au înregistrat pentru a...

Timp de o zi, peste 1700 de persoane s-au înregistrat pentru a fi voluntari. Au fost colectate deja peste 10 000 de euro

Canalul oficial ”Prima sursă” informează că, timp de o zi, peste 1700 de persoane s-au înregistrat pentru a fi voluntari și voluntare, în susținerea refugiaților ucraineni.

”Unele persoane au fost deja contactate pentru a merge fie la frontieră, fie în alte puncte în care pot oferi asistență. Dacă nu ați fost contactat/ă până acum, urmează asta să se întâmple în următoarele zile”, se arată în mesaj.

Totodată, cetățenii sunt îndemnați în continuare să se alăture grupului de voluntari: ”Avem nevoie în continuare de ajutorul Dvs., iar pentru aceasta trebuie să completați formularul: https://bit.ly/moldovaforpeace.  Acolo sunt diferite opțiuni pe care le puteți alege: transport, cazare, servicii, bunuri etc.

Am colectat deja peste 10 000 de euro. Vă mulțumim pentru susținere! Puteți face donații de bani în cadrul campaniei de colectare de fonduri Moldova for Peace // Solidarity for Ukraine de pe chuffed: https://bit.ly/3srrZgw”, menționează ”Prima sursă”.

Citiți, de asemenea

cleaning

Vei fi interesat de

bazadedate
Real Business Ro DI_4410
Chișinău
câțiva nori
2.7 ° C
2.7 °
1.2 °
99 %
1kmh
20 %
mar
3 °
mie
5 °
joi
6 °
vin
3 °
sâm
1 °
AV-BUSINESS MIX barter ArtaCurateni