Industrii
AcasăActualTermoelectrica anunță demararea procedurii de achiziție a 20 de mii tone de...

Termoelectrica anunță demararea procedurii de achiziție a 20 de mii tone de păcură. Se va ghida de criteriul celui mai mic preț

Termoelectrica S.A. anunță demararea procedurii de achiziție a 20 de mii tone de păcură. Întreprinderea se va ghida de criteriul celui mai mic preț pentru selectarea ofertei/ofertelor căștigătoare. În grupul de achiziție vor fi invitați, în calitate de observatori, reprezentanți ai Centrului Național Anticorupție, ai Serviciului de Informații și Securitate și ai Procuraturii Generale.

La achiziția păcurii, SA „Termoelectrica” va solicita oferte de la potențialii vânzători și va selecta, prin intermediul grupului de achiziție instituit, câştigătorul/câștigătorii în baza criteriilor tehnice, economice și financiare și va încheia contractul/contractele de vânzare-cumpărare a păcurii cu vânzătorul/vânzătorii selectat/selectați, în termene restrânse, cu posibilitatea de prelungire a acestora.

”Astfel, Termoelectrica S.A. invită participanți la achiziționarea păcurii focar (marca M100) sau echivalentul acesteia. Invitația de participare și documentația de atribuire va fi publicată în Buletinul Achizițiilor Publice – www.tender.gov.md, Jurnalul Oficial al Uniunii Europene – www.eur-lex.europa.eu, precum și pe site-ul Termoelectrica S.A”, comunică Termoelectrica.

Operatorii economici vor prezenta obligatoriu documentele de atribuție și oferta comercială, în termenele indicate în invitația de participare, la adresa de e-mail: [email protected]

Termoelectrica S.A. îndeamnă solicitanții de a participa la prezenta achiziție, în strictă conformitate cu prevederile legale.

Citiți, de asemenea

cleaning

Vei fi interesat de

bazadedate
AV-BUSINESS MIX barter ArtaCurateni
Chișinău
cer senin
2.2 ° C
2.2 °
2.2 °
80 %
1kmh
0 %
lun
18 °
mar
9 °
mie
3 °
joi
9 °
vin
6 °
HR-Consulting Ro DI_4373