AcasăOrganizatiiServiciul Fiscal de Stat își dorește o cooperare mai bună cu mediul...

Serviciul Fiscal de Stat își dorește o cooperare mai bună cu mediul de afaceri

Directoarea Serviciului Fiscal de Stat, doamna Rozalina Albu a avut la data de 26.11.2021 o ședință cu reprezentanții asociațiilor de business și reprezentanții comunității contabililor „ContabilNews”.

„Vom impulsiona comunicarea cu toate părțile interesate. Este important să avem o comunicare eficientă și cu regularitate, astfel încît să reușim în termeni proximi soluționarea tuturor deficiențelor identificate. Sper la o conlucrare productivă, iar comunicarea dintre noi să aibă ca finalitate rezultate concrete”, a declarat doamna Rozalina Albu.

De asemenea, Directoarea SFS s-a referit la principalele domenii de cooperare cu mediu de afaceri, menționînd în acest sens stabilirea unui cadru de colaborare și promovarea procesului de digitizare a serviciilor prestate contribuabililor.

La rîndul lor, reprezentanții asociațiilor de business, precum și reprezentanții comunității contabililor, au confirmat importanța dezvoltării unui parteneriat durabil cu Serviciul Fiscal de Stat, exprimînd toată deschiderea pentru a acorda suportul necesar în acest sens.

La fel, în cadrul ședinței au fost atinse mai multe subiecte de actualitate, care urmează să fie discutate în detaliu în cadrul unor ședințe de lucru ulterioare, cu fiecare parte interesată vizată.

alocapitala
bazadedate

Trei întrebări fără politică – cu Irina Popa

Continuăm rubrica noastră "Trei întrebări fără politică". Astăzi stăm de vorbă cu o persoană, farmecul căreia surprinde de la prima întâlnire. Scurtă prezentare: Irina Popa...
Intertext ro DI-4356
Chișinău
cer senin
6.1 ° C
6.6 °
5 °
53 %
2.2kmh
0 %
lun
6 °
mar
1 °
mie
1 °
joi
4 °
vin
1 °
Politrans Logist Ro DI-4399