Industrii
AcasăActualSecuritatea aeronautică a Republicii Moldova a fost supusă unui audit internațional ICAO....

Securitatea aeronautică a Republicii Moldova a fost supusă unui audit internațional ICAO. Care sunt concluziile

Nivelul de siguranță aeriană a crescut atât pentru pasageri, cât și pentru echipajele aeronavelor, acesta fiind un mesaj important pentru predispunerea companiilor aeriene care intenționează să vină pe piața aeronautică a Republicii Moldova. Anunțul a fost făcut de administrația Aeroportului Internațional Chișinău. Potrivit aerogării, securitatea aeronautică a Republicii Moldova a fost supusă unui audit internațional ICAO (Organizația Aviației Civile Internațională), care s-a finalizat cu succes.
Potrivit AIC, rezultatele sunt încurajatoare, nivelul de implementare a normelor este de peste 80%, în creștere cu 10% racordat la auditul precedent, un rezultat foarte bun la nivel mondial.
”Experții au analizat cât de bine asigură aeroportul siguranța pasagerilor, modul în care se procesează documentele, procedurile de control al accesului în zonele aeroportuare restricționate, supravegherea sistemului de securitate la bordul aeronavelor, verificarea documentelor și a echipamentelor personalului de bord, cooperarea și coordonarea între autoritățile responsabile de securitatea aeronautică”, menționează administrația aerogării.
 

Citiți, de asemenea

pusto

Vei fi interesat de

bazadedate
http://trendseter.md/
https://www.mgm.md/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100057306324418
Chișinău
cer senin
12.2 ° C
13.2 °
12.2 °
82 %
2.1kmh
0 %
mie
29 °
joi
29 °
vin
29 °
sâm
28 °
Dum
25 °
https://mediagallery.md/home/ro/
http://www.imonagrup.md/