Industrii
AcasăActualScandalul de la Franzeluța, falsificare de semnături și un nou concurs. Directorul...

Scandalul de la Franzeluța, falsificare de semnături și un nou concurs. Directorul adjunct APP a vorbit despre ce s-a întâmplat

Agenția Proprietății Publice (APP) a ales săptămâna trecută un nou consiliu de administrație la Franzeluța, însă un candidat din partea angajaților a fost respins din cauza unor semnături falsificate. Cu toate acestea, agenția nu a apelat la procuratură, deoarece acest lucru ar trebui să fie gestionat de consiliul de administrație al companiei. Acest lucru a fost declarat de directorul adjunct al APP, Tatiana Savva, în cadrul emisiunii „ Территория свободы” cu Lilia Burakovski.

Potrivit acesteia, semnăturile false erau vizibile cu ochiul liber. „Doar soțul a semnat pentru soț și soție. În afară de aceasta, au existat neconcordanțe în ceea ce privește numele. Listele au fost scanate, dar toate întrebările trebuie adresate președintelui și membrilor consiliului de administrație al combinatului de panificație”, a spus ea.

Savva a subliniat că nu a înțeles de unde a apărut conflictul dintre angajații companiei și agenție. Potrivit acesteia, APP a avut o conversație foarte productivă cu muncitorii în urmă cu câteva zile.

Referindu-se la protestul recent de la fabrică, șeful agenției s-a arătat indignat: „Cine a fost percheziționat? Lăsați-i să aducă dovezi. Ar trebui să fie trași la răspundere pentru cuvintele lor, nu sunt singura care trebuie să mă apăr”.

În plus, aceasta a remarcat nemulțumirea sa față de companie. „Când toată lumea a aflat despre viitoarea creștere a prețului în noiembrie, toate companiile au cumpărat făină, cu excepția Franzeluței. Ulterior, când piața ucraineană a fost închisă, iar brutăria nu a avut concurenți, pierderile noastre s-au ridicat la 3,5 milioane de lei. Dar de unde? În ciuda faptului că întreprinderea este eficientă în domeniul logisticii, eu, în calitate de director adjunct, nu am știut că în februarie nu s-a livrat pâine timp de trei zile sau a livrat-o cu întârziere. Firma nu oferă răspunsuri. Atunci este vorba fie de inactivitate managerială, fie de incapacitatea de a gestiona. Da, Victor Matcov este un tehnolog excelent, dar a fost numit director general interimar într-un moment foarte dificil pentru întreprindere”, a explicat ea.

Savva a concluzionat că concursul pentru ocuparea postului de nou director interimar al Franzeluței va avea loc atunci când secretarul consiliului, care a fost numit din partea companiei, va reveni din concediu.

Reamintim că în urmă cu câteva săptămâni a avut loc un scandal la Franzeluța. După aflarea veștii despre concedierea lui Matcov, personalul brutăriei a început să protesteze. Apoi, APP a scris o cerere la consiliul administrativ cu privire la concedierea lui Matcov.

Citiți, de asemenea

bazadedate

Vei fi interesat de

alocapitala
Casalot Ro DI_4408
Chișinău
cer senin
18.3 ° C
18.3 °
18.2 °
88 %
5.1kmh
0 %
joi
30 °
vin
33 °
sâm
33 °
Dum
34 °
lun
30 °
Birotix Com ro DI-4407