Industrii
AcasăActualSA „Franzeluța” are un nou director general. Cine este acesta?

SA „Franzeluța” are un nou director general. Cine este acesta?

Agenția Proprietății Publice(APP) informează că comisia de concurs a ales noul director general al Combinatului de panificație din Chișinău SA „Franzeluța”, în persoana lui Andrei Beșliu. El a acumulat cel mai mare scor din cei patru candidați admiși la etapa de interviu.

Potrivit APP, Andrei Beșliu a activat anterior în câteva companii petroliere, de retail și media și are o vastă experiență managerială.

Amintim că, angajații întreprinderii Franzeluța au protestat în dimineața de 21 aprilie 2022 față de demiterea directorului interimar Victor Matcov.

Pe de altă parte, potrivit APP, Victor Matcov a depus de două ori cereri de demisie din funcție: în data de 22 februarie 2022 și în data de 8 aprilie 2022. În ambele cazuri, Agenția Proprietății Publice i-a solicitat să rămână în funcție până va fi organizat un concurs sau până va fi găsit un alt administrator interimar.

Precizăm că, Victor Matcov a fost numit în funcția de director interimar al întreprinderii Franzeluța în toamna anului trecut. Anterior, acesta a deținut funcția de director de fabrică, director al Departamentului de achiziție și șef al Departamentului de vânzări în cadrul aceleiași întreprinderi.

Citiți, de asemenea

cleaning

Vei fi interesat de

bazadedate
Intertext ro DI-4356
Chișinău
câțiva nori
2.7 ° C
2.7 °
1.2 °
99 %
1kmh
20 %
mar
3 °
mie
5 °
joi
6 °
vin
3 °
sâm
1 °
AV-BUSINESS MIX barter ArtaCurateni