ДомойУслугиLocuri de muncă prietenoase familiei – o perspectivă internațională relevantă Republicii Moldova

Locuri de muncă prietenoase familiei – o perspectivă internațională relevantă Republicii Moldova

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită la o serie de webinare cu genericul ,,Locuri de muncă prietenoase familiei – o perspectivă internațională relevantă Republicii Moldova”, la care vor fi prezentate instrumente, activități și strategii de creare a locurilor de muncă prietenoase familiei.
Webinarele sunt organizate de Proiectul regional ”Mai multe oportunități: Politici familiale sensibile la gen în Balcanii de Vest și Republica Moldova”, realizat de Fondul ONU pentru Populație, cu suportul financiar al Agenției Austriece pentru Dezvoltare în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și au drept scop facilitarea schimbului de exemple din sectorul privat internațional, pentru a inspira mediul de afaceri din Moldova în promovarea locurilor de muncă prietenoase familiei.
Primul Webinar va avea loc miercuri, 22 septembrie 2021, orele 10:00 în regim online, cu conectare prin intermediul platformei Zoom Meeting (detaliile și agenda evenimentului se anexează).
În cadrul acestuia, va fi prezentată experiența companiei internaționale L’Oréal, cu programul Share & Care — un accelerator al progresului social, precum și un exemplu de job sharing (partajarea locului de muncă) în cadrul Agenției Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare în Moldova.
Astfel, participanții vor face cunoștință cu modele de locuri de muncă prietenoase familiei — de la strategii la instrumente și activități care pot fi implementate în cadrul întreprinderii.
Pentru un dialog constructiv și eficient, încurajăm participarea conducătorilor companiilor cu intervenții și întrebări/precizări pe parcursul rundei Întrebări&Răspunsuri. De asemenea, pe parcursul webinarului, veți putea adresa întrebări în regim on-line, utilizând chat-ul evenimentului.
Traducerea simultană din/în limbile română, rusă engleză va fi asigurată.
Vom fi recunoscători pentru confirmarea participării, comunicând numele/prenumele/funcția și adresa electronică a participanților la adresa de email [email protected] până la data de 20 septembrie 2021.
Pentru conectare la webinar, vă rugăm să accesați linkul de mai jos cu cel puțin 5 minute înainte de începutul ședinței:
Join Zoom Meeting: https://us02web.zoom.us/j/84116854938
Evenimentul va fi transmis pe canalul Facebook al UNFPA, CCI a RM și Privesc.eu. În context, vom fi recunoscători pentru distribuirea webinarului pe paginile companiei dumneavoastră.
Pentru detalii ne puteți contacta la numărul de telefon (022) 224983 sau la adresa electronică [email protected]

Detalii-agenda_webinar_22_septembrie

alocapitala
bazadedate

Три вопроса без политики — с Олегом Слюсаренко

Олег Слюсаренко ответил на три вопроса без политики. Краткая справка: экономист по профессии. Профессионал с 20-и летним опытом в анализе рынков и бизнес консалтинге. Более...
Politrans Logist DI-4399
Кишинёв
небольшой дождь
10.8 ° C
11.6 °
8.9 °
65 %
3.1kmh
0 %
Сб
10 °
Вс
10 °
Пн
11 °
Вт
14 °
Ср
13 °
Birotix Com DI-4370