Industrii
AcasăActualRomânia a acordat Republicii Moldova 500 de autorizații pentru transportul de persoane

România a acordat Republicii Moldova 500 de autorizații pentru transportul de persoane

România a acordat Republicii Moldova 500 de autorizații pentru transportul de persoane prin servicii ocazionale neliberalizate în tranzit pe teritoriul său. Operatorii de transport vor putea să le folosească începând cu data de 12 septembrie. Acest lucru a fost anunțat de Agenția Națională Transport Auto(ANTA).

”În rezultatul colaborării extraordinare dintre parți și deciziilor primite în cadrul ședinței Comisiei Mixte moldo-române din data de 16-17 iunie curent referitor la transportul de persoane, România a transmis 500 autorizații destinate operatorilor de transport moldoveni pentru efectuarea serviciilor ocazionale neliberalizate”, menționează ANTA.

Prin urmare, Agenția Națională Transport Auto atenționează operatorii de transport rutier despre utilizarea obligatorie a autorizațiilor

Operatorii de transport, care au beneficiat de procedura de informare a autorităților române din punctele de frontieră și de control la efectuarea transportului de persoane în baza autorizațiilor pendulare ale Republicii Bulgaria, de asemenea urmează să solicite autorizații pentru efectuarea serviciilor ocazionale neliberalizate în tranzit pe teritoriul României.

Potrivit ANTA, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii al României a comunicat despre anularea din data de 12 septembrie curent a autorizării acordate anterior operatorilor de transport în baza solicitărilor ANTA.

Citiți, de asemenea

bazadedate

Vei fi interesat de

alocapitala
Papir Print Ro DI-4406
Chișinău
ceață
12.7 ° C
14.2 °
12.7 °
99 %
2.1kmh
20 %
mie
22 °
joi
27 °
vin
24 °
sâm
30 °
Dum
21 °
Intertext ro DI-4356