Industrii
AcasăActualRevolut vine în Moldova! Alaiba: Momentan, Revolut debutează în țara noastră cu...

Revolut vine în Moldova! Alaiba: Momentan, Revolut debutează în țara noastră cu versiunea Lite App

După un an de negocieri, în curând, și utilizatorii din Republica Moldova se vor alătura celor 30 de milioane de utilizatori Revolut la nivel mondial. Declarația a fost făcută astăzi, 05 iunie, de către Ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba, pe pagina de Facebook.
”Suntem pe ultima sută de metri. Zile numărate”, a scris Alaiba.
Potrivit lui, intrarea acestui gigant financiar pe piețele din alte țări a crescut radical standardele serviciilor, a doborât comisioanele bancare plătite de consumatori, a crescut calitatea serviciilor și a animat concurența. ”Este exact ceea ce ne dorim să se întâmple și pe piața noastră, în beneficiul consumatorului”, a precizat ministrul.
El a mai spus că, momentan, Revolut debutează în țara noastră cu versiunea Lite App. ”Am încrederea că vor extinde într-un ritm alert gama de servicii oferite”, a conchis ministrul Alaiba.
Menționăm că, în 2015, Revolut s-a lansat în Marea Britanie, oferind transferuri și schimburi monetare. În prezent, clienți din întreaga lume folosesc zecile de produse inovatoare ale Revolut, pentru a efectua milioane de tranzacții lunar.

Citiți, de asemenea

pusto

Vei fi interesat de

bazadedate
https://www.stivuitor.md/
http://www.imonagrup.md/
https://www.facebook.com/HRConsultingMoldova/
Chișinău
cer senin
12.2 ° C
13.2 °
12.2 °
82 %
2.1kmh
0 %
mie
29 °
joi
29 °
vin
29 °
sâm
28 °
Dum
25 °
https://www.mgm.md/