AcasăAgrementRepublica Moldova şi Ucraina intensifică relaţiile în domeniul turismului

Republica Moldova şi Ucraina intensifică relaţiile în domeniul turismului

Agenția de Investiții „Invest Moldova” și Asociația Națională pentru Turism Receptor (ANTRIM), cu susținerea Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID) Moldova, au organizat în luna curentă un tur informațional pentru operatorii de turism, companiile avia și reprezentanții mass-media din Ucraina.

Potrivit USAID, turul informațional va permite să fie valorificate oportunitățile de dezvoltare și promovare a Republicii Moldova în rândul operatorilor de tururi din Ucraina.

„Acesta are ca scop extinderea relațiilor economice dintre cele două țări, consolidarea eforturilor comune în vederea stabilirii de noi parteneriate, dezvoltarea rutelor turistice transfrontaliere și relansarea industriei turismului în contextul actualei pandemii”, indică sursa citată.

Acest tur informațional vine să completeze șirul de activități de promovare reciprocă, pe care le-a inițiat ANTRIM împreună cu Asociația Industriei de Ospitalitate din Ucraina.

Ucraina se află în top cinci țări – sursă de turiști pentru Republica Moldova. Experţii USAID susţin că „relațiile de parteneriat în domeniul turismului între Moldova și Ucraina devin tot mai puternice”.

Foto: USAID
Foto: USAID
alocapitala
bazadedate

Trei întrebări fără politică cu Oleg Sliusarenco

Oleg Sliusarenco a răspuns la trei întrebări fără politică. Scurtă prezentare: economist de profesie. Profesional cu o experiență de 20 de ani în analiza pieței...
Intertext ro DI-4356
Chișinău
cer senin
1 ° C
1.6 °
-1.8 °
75 %
0.9kmh
0 %
mie
7 °
joi
10 °
vin
12 °
sâm
5 °
Dum
3 °
Birotix Com ro DI-4370