AcasăImobilRenumita rețea de hoteluri Ibis va deschide un hotel la Chisinau

Renumita rețea de hoteluri Ibis va deschide un hotel la Chisinau

Accor, lider mondial în domeniul ospitalității, își extinde în continuare portofoliul în regiune prin anunțarea semnării acordului pentru construcția unui hotel nou în Republica Moldova.

Grupul a încheiat un contract de franciză cu Ciuhrii Ceslav, investitor și dezvoltator imobiliar, pentru deschiderea unui ibis Styles în apropierea aeroportului. Hotelul va fi primul din rețeaua ibis care se va deschide în țară și își va primi primii oaspeți în 2024.

Hotelul ibis Styles Chișinău Airport va avea circa 100 camere. Printre facilitățile oferite oaspeților săi se numără un restaurant la parter cu bar și o terasă exterioară, deschise atât pentru comunitatea locală, cât și pentru oaspeții hotelului. De asemenea, hotelul va dispune de un centru de întâlniri modern și modular de peste 200 de metri pătrați, menit să găzduiască evenimente în diverse formate și de dimensiuni variate, precum și de o zonă generoasă de fitness.

Povestea hotelului este concepută în jurul tenisului – ca sport – și promite să ofere o experiență cu adevărat unică și surprinzătoare pentru toți oaspeții săi.

Hotelul va face parte dintr-un proiect imobiliar mixt. Componenta de ospitalitate va fi alăturată unor clădiri rezidențiale, spații comerciale, de divertisment și zone comunitare, cum ar fi: magazine, grădiniță, biserică, ceea ce va aduce oaspeților confort și accesibilitate.

Situat pe drumul principal spre aeroport, hotelul este ușor accesibil dinspre aeroport și dinspre oraș. În plus față de oaspeții care tranzitează aeroportul, unitatea va fi o destinație primitoare pentru diverse segmente de oaspeți, cum ar fi: participanți la evenimente sportive, turism de business, de leisure și membri ai comunității locale.

„Suntem încântați să aducem ibis Styles la Chișinău, deoarece este unul dintre cele mai dinamice branduri ale Accor, cu una dintre cele mai rapide expansiuni. Noul hotel propune un concept contemporan și orientat spre design, care se potrivește foarte bine cu poziționarea ansamblului rezidențial, precum și cu personalitatea orașului.

Proiectul va fi, cu siguranță, un succes, deoarece, dincolo de oferirea serviciilor clasice de ospitalitate, permite călătorilor să se integreze în stilul de viață local al unei comunități tinere”, declară Cătălina ROȘU – Director Dezvoltare România, Bulgaria, Republica Moldova și Republica Cehă.

alocapitala
bazadedate

TREI ÎNTREBĂRI FĂRĂ POLITICĂ CU ALA KUROCICHINA

Astăzi, în cadrul rubricii "Trei întrebări fără politică", vorbim cu Ala Kurocichina. Scurtă prezentare: Ala Kurocichina este director corporativ al companiei internaționale APL GO, care...
Policontract DI_4403
Chișinău
cer senin
1 ° C
1.6 °
-1.8 °
75 %
0.9kmh
0 %
mie
7 °
joi
10 °
vin
12 °
sâm
5 °
Dum
3 °
Real Business Ro DI_4371