Industrii
AcasăActualRecean i-a cerut lui Spînu să prezinte până mâine strategia de dezvoltare...

Recean i-a cerut lui Spînu să prezinte până mâine strategia de dezvoltare a infrastructurii. ”Așa cum au făcut-o și colegii Dvs.”

Prim-ministrul Dorin Recean i-a cerut astăzi, 13 septembrie, ministrului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, în debutul ședinței Guvernului, să-i prezinte mâine viziunea de dezvoltare a infrastructurii. În context, premierul a menționat că miniștrii Afacerilor Interne și Educației și Cercetării, care au preluat funcțiile odată cu el, au făcut deja acest lucru.

”Vă rog mâine să prezentați viziunea de dezvoltare a infrastructurii. Viziunea pe termen lung, dar și livrabile pe următoarele nouă trimestre – dezvoltarea infrastructurii rutiere, infrastructurii feroviare, foarte importantă devine acum infrastructura portuară, infrastructura aeriană”, a declarat Recean.

Totodată, Dorin Recean a menționat că fiecare sat din Republica Moldova trebuie să aibă apă și canalizare.

Premierul a mai cerut de la Spînu să anunțe proiectele pe termen lung, „care trebuie să ne interconecteze eficient în UE, în Vest prin România pe cale ferată, pe autostradă”.

„Banii sunt pentru următoarele nouă trimestre. Dvs. trebuie să vă asigurați că aceste proiecte sunt implementate”, a conchis Prim-ministrul.

Citiți, de asemenea

pusto

Vei fi interesat de

bazadedate
http://trendseter.md/
https://www.stivuitor.md/
https://casalot.md/ro/index.html
Chișinău
cer senin
15.5 ° C
15.5 °
14.2 °
99 %
0kmh
0 %
lun
30 °
mar
30 °
mie
30 °
joi
29 °
vin
30 °
https://www.wippo.md/
http://www.imonagrup.md/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100057306324418