Industrii
AcasăActualPrimele date statistice. Dan Perciun: 78% dintre toți solicitanții de compensații au...

Primele date statistice. Dan Perciun: 78% dintre toți solicitanții de compensații au fost încadrați în categoria foarte vulnerabilă

78% dintre toți solicitanții de compensații au fost încadrați în categoria foarte vulnerabilă. 12% – vulnerabilitate ridicată, 5% – medie, 2% – scăzută, 1% – non vulnerabilă. Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate(PAS), Dan Perciun a prezentat astăzi, 01 decembrie, primele date statistice preliminare privind gradele de vulnerabilitate.

„În total din toți cei conectați la gaz s-au înregistrat aproximativ 420 de mii din 600 de mii. Respectiv – 30% vor fi automat încadrați în categoria medie. Din cei 180 de mii de consumatori ai Termoelectrica s-au înregistrat aproximativ 102 de mii”, a scris Perciun pe pagina de Facebook.

Totodată, el a spus că toți cei neînregistrati vor fi încadrați în categoria medie.

Deputatul a menționat că gradele de vulnerabilitate energetică au început deja să apară în Cabinetul personal pe site-ul compensatii.gov.md. Începând de astăzi, 1 decembrie, cei înregistrați vor primi notificări prin SMS și emailuri cu privire la categoria de vulnerabilitate, iar compensațiile vor fi aplicate în facturile pentru luna noiembrie.

Citiți, de asemenea

cleaning

Vei fi interesat de

bazadedate
Real Business Ro DI_4410
Chișinău
cer senin
-0 ° C
0.2 °
-0 °
75 %
5.7kmh
0 %
lun
-0 °
mar
3 °
mie
4 °
joi
6 °
vin
3 °
MGM ro DI-4357