AcasăServiciiPrimăria Chișinău scoate la mezat 20 de loturi de pământ

Primăria Chișinău scoate la mezat 20 de loturi de pământ

Primăria Chișinău anunță că scoate la mezat 20 de loturi de pământ. Licitația funciară cu strigare privind vânzarea – cumpărarea terenurilor din intravilanul municipiului urmează să se desfășoare în data de 22 decembrie, începând cu ora 10:00, la sediul Preturii Centru, transmite tv8.md.

Cele 20 de terenuri, scoase la licitație, au suprafețe cuprinse între 0,01 hectare și 0,81 hectare și au diverse destinații – pentru ansambluri rezidențiale, obiective comerciale, construcții locativ-individuale sau pentru deservirea obiectivului existent. Prețul inițial al terenurilor variază de la 150 de mii de lei, până la 35 de milioane de lei.

La licitație pot participa persoane fizice și juridice din Republica Moldova, dar și investitori străini. Persoanele interesate urmează să prezinte, nu mai târziu de 24 de ore până la desfășurarea licitației, organizatorului – Agenția „Capitalimobil” SRL, următoarele acte:

– cererea în forma stabilită;

– extras din Registrul de Stat al persoanelor juridice și al întreprinzătorilor individuali (pentru persoanele juridice);

– procura (în cazul participării prin reprezentant);

– copia actului de identitate;

– documentul bancar ce confirmă achitarea acontului în mărime de 10 la sută din prețul inițial și a taxei de participare.

alocapitala
bazadedate

„Trei întrebări fără politică”

Noi deschidem un nou ciclu de știri pe Business Pages sub denumirea "Trei întrebări fără politică". Oaspeții rubricii vor fi, în general, oameni de...
MGM ro DI-4357
Chișinău
cer senin
6.1 ° C
6.6 °
5 °
53 %
2.2kmh
0 %
lun
6 °
mar
1 °
mie
1 °
joi
4 °
vin
1 °
Imona Grup ro DI-4368