Industrii
AcasăBusiness și guvernarePrimăria Chișinău scoate la licitație încă 13 locații pentru amplasarea chioșcurilor

Primăria Chișinău scoate la licitație încă 13 locații pentru amplasarea chioșcurilor

Primăria municipiului Chișinău va scoate la licitație 13 locații pentru amplasarea chioșcurilor. Patru dintre acestea au fost adjudecate anterior, însă agenții economici nu au virat banii în bugetul municipal, transmite MOLDPRES.

Viceprimarul Inga Ionesii a anunțat astăzi că municipalitatea va scoate repetat la licitație patru locații pentru amplasarea chioșcurilor ambulante pentru alimentația publică, deoarece agenții economici care le-au adjudecat nu au virat banii în bugetul municipal. Comisia de profil urmează să se convoace din nou pentru a aproba comunicatul informativ și a stabili data desfășurării următoarei licitații, care ar putea fi pe 11 iunie. Doritorii de a participa la concurs urmează să depună dosarele conform rigorilor stabilite anterior de administrația locală.

Primăria capitalei a organizat în perioada 2020-2021 cinci licitații pentru obținerea dreptului de a comercializa pe străzile municipiului Chișinău, din care a obținut aproximativ o sută de milioane de lei. Cea mai solicitată locație pentru amplasarea unui chioșc de alimentație publică a fost înregistrată la 22 ianuarie 2021 și se află în incinta Complexului memorial „Feciorilor Patriei-Sfânta Amintire”, prețul de cumpărare al acesteia fiind de 5,73 milioane de lei.

Citiți, de asemenea

bazadedate

Vei fi interesat de

alocapitala
Boncom Ro_DI_4405
Chișinău
cer senin
20.2 ° C
20.2 °
20.2 °
40 %
4.1kmh
0 %
Dum
21 °
lun
25 °
mar
24 °
mie
23 °
joi
27 °
Tehgaz Grup S.R.L.