Industrii
AcasăActualPremier Energy își schimbă imaginea. Ce simbolizează culorile noii mărci?

Premier Energy își schimbă imaginea. Ce simbolizează culorile noii mărci?

Din 25 mai 2023 întreprinderile de distribuție și furnizare ale Premier Energy în Republica Moldova își schimbă imaginea, adoptând o marcă nouă şi o paletă de culori diferită. Potrivit companiei, rebranding-ul face parte din strategia de aliniere la nivel corporativ a reprezentării tuturor întreprinderilor din grupul Premier Energy LPC. 

Compania menționează că culorile noii mărci simbolizează serviciile grupului Premier Energy din domeniul energetic: albastru – energie electrică, oranj – gaze naturale,  verde – energie verde.

”Rebranding-ul din 2023 este menit să plaseze marca din ţara noastră sub umbrela identității unice, aprobate pentru întreprinderile din grupul Premier Energy din România şi Republica Moldova. Într-o lume în permanentă schimbare noua marcă Premier Energy are un design diferit, aliniat în corespundere cu cerințele corporative unice, şi va folosi o paletă de culori noi. Modificările vizează toate necesitățile de aplicare a mărcii, o parte din ele deja fiind realizate, altele urmând să fie implementate în curând. Rebranding-ul nu va afecta în nici un fel relațiile contractuale ale întreprinderilor cu clienții săi, ele vor continua să-și onoreze plenar toate angajamentele și obligațiunile asumate”, declară compania.

Предприятие утверждает, что новый бренд по-прежнему ориентирован на модернизацию и инновации и способствует европейской консолидации компании, которая приложит все усилия, чтобы противостоять вызовам и развиваться.

Potrivit Premier Energy, noua marcă, axată în continuare pe modernizare și inovare, contribuie la consolidarea europeană a companiei, care va depune toate eforturile pentru a face față provocărilor și folosind oportunitățile pentru consolidare și creștere.

”Pe parcursul ultimilor 23 de ani întreprinderile energetice private de furnizare și distribuție a energiei electrice au adus la un nivel superior energia în Republica Moldova, implementând cele mai bune practici și standarde europene de gestiune și investind peste 328 de milioane de euro în modernizarea și extinderea rețelelor electrice pentru îmbunătățirea eficienței și pentru creșterea calității serviciilor. Dincolo de beneficiile evidente pentru clienți și de efectul pozitiv asupra rezultatelor operaționale ale companiei, acest efort se reflectă și în contribuția directă la dezvoltarea economiei moldovenești”, a conchis compania.

Citiți, de asemenea

cleaning

Vei fi interesat de

bazadedate
Chișinău
cer senin
23.2 ° C
23.2 °
23.2 °
31 %
3.1kmh
0 %
mar
23 °
mie
23 °
joi
24 °
vin
25 °
sâm
18 °