Industrii
AcasăActualPremier Energy analizează propunerea Apă-Canal Chișinău cu privire la datorie. Furnizorul de...

Premier Energy analizează propunerea Apă-Canal Chișinău cu privire la datorie. Furnizorul de apă garantează achitarea integrală a consumului curent

Compania Premier Energy informează că a primit și analizează propunerea Apă-Canal Chișinău pentru soluționarea problemei datoriei acestei întreprinderi creată în urma neachitării în termen a facturilor pentru energia electrică consumată. Potrivit, furnizorului de energie, datoria Apă-Canal Chișinău constituie la ziua de azi suma de 64.8 milioane de lei și include facturi cu termenul de achitare expirat din lunile noiembrie și decembrie, 2022, de asemenea, din ianuarie, 2023.

Totodată, Premier Energy menționează că, în prezent Apă-Canal Chișinău dispune de energie electrică la toate locurile sale de consum și pe durata discuțiilor nu vor fi operate deconectări.

În același timp, Apă-Canal Chișinău garantează achitarea integrală a consumului curent, discuțiile fiind axate pe stingerea datoriei acumulată până în luna februarie.

Menționăm că, în urmă cu câteva zile Premier Energy a acceptat să reconecteze temporar blocul administrativ al furnizorului de apă până la 7 februarie.

Citiți, de asemenea

cleaning

Vei fi interesat de

bazadedate
AV-BUSINESS MIX barter ArtaCurateni
Chișinău
cer senin
0.2 ° C
0.2 °
0.2 °
64 %
0.5kmh
0 %
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
13 °
lun
10 °
mar
3 °
HR-Consulting Ro DI_4373