Industrii
AcasăActualPeste 70.000 de persoane au vizitat expoziția "Fabricat în Moldova". Câte contracte...

Peste 70.000 de persoane au vizitat expoziția „Fabricat în Moldova”. Câte contracte au semnat producătorii autohtoni?

Produsele și serviciile a 350 de antreprenori din țara noastră au fost promovate în perioada 1- 5 februarie 2023, la cea de-a XX-a ediție a Expoziției naționale ”Fabricat în Moldova” 2023. Dintre aceștia, 40 de antreprenori au participat pentru prima dată. În plus, expoziția a fost vizitată de peste 70.000 de persoane și oameni de afaceri, nu doar din Republica Moldova, ci și din România, Ucraina, Polonia, Croația, Japonia, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Spania, Italia și Belgia. Astfel de rezultate au fost prezentate de Camera de Comerț și Industrie (CCI).

De-a lungul expoziției, au fost inițiate peste 60 de rapoarte și contracte de colaborare, acorduri de intenție dintre agenții economici autohtoni și reprezentanții vizitatori de peste hotare. Asta înseamnă 72% din întreprinderi. Majoritatea contractelor încheiate au fost în domeniul conservării fructelor și legumelor, ambalării, textilelor, patiserie și panificație, prestării de servicii, ș.a.

În urma participării la expoziție, compania „Paninella SRL” a încheiat contracte de colaborare cu rețelele din Republica Moldova în vederea comercializării unor tiraje impunătoare de produse de patiserie. „Crama Mingir” a negociat un acord în vederea importului materiei prime, și anume a dopurilor din plută, cu o companie din România.

Din chestionarele destinate participanților, 89 % sunt mulțumiți de rezultatele participării la expoziție, iar 85 % sunt mulțumiți de calitatea vizitatorilor.

Citiți, de asemenea

cleaning

Vei fi interesat de

bazadedate
AV-BUSINESS MIX barter ArtaCurateni
Chișinău
cer senin
1.2 ° C
1.2 °
1.2 °
93 %
1.5kmh
0 %
lun
18 °
mar
9 °
mie
4 °
joi
8 °
vin
10 °
HR-Consulting Ro DI_4373