AcasăAgriculturaPatru producători moldoveni vor participa la o întâlnire de afaceri în Italia

Patru producători moldoveni vor participa la o întâlnire de afaceri în Italia

Un grup de fermieri care practică agricultura ecologică, membri ai Asociaţiei MOVCA, vor participa în perioada 27-30 septembrie la o întâlnire de afaceri de tipul Business-to-Business (B2B) care va avea loc la Palermo, Italia.

Potrivit MOVCA, evenimentul este organizat în cadrul unui proiect internaţional de consolidare a sectorului de produse ecologice din ţările Parteneriatului Estic, „Into the Sun”, finanţat prin iniţiativa EU4Business a Uniunii Europene.

Perioada organizării acestei întâlniri de afaceri va coincide cu desfăşurarea tot în Palermo a Expocook 2021, dedicată lumii HoReCa sau alimentelor și băuturilor de înaltă calitate, echipamentelor profesionale, hoteliere, de turism și din alte sectoare conexe.

În total, aproximativ 20 de întreprinderi mici şi mijlocii din cele patru ţări în care este implementat proiectul „Into the Sun” vor participa la întâlnirea B2B şi vor vizita Expocook 2021.

Foto: MOVCA

alocapitala
bazadedate

„3 întrebări fără politică”, discutăm cu Mariana Radov

Astăzi, sub titlul "3 întrebări fără politică", discutăm cu Mariana Radov. Informație succintă: Radov Mariana - consultant în management certificat internațional, membru al Consiliului Internațional...
Imona Grup ro DI-4368
Chișinău
cer senin
8.3 ° C
8.3 °
7.2 °
83 %
0.5kmh
0 %
mar
8 °
mie
15 °
joi
18 °
vin
17 °
sâm
18 °
Tehgaz_grup Ro DI_4382