Industrii
AcasăActualParlamentul a extins termenul de depunere a dosarelor pentru concursul la funcția...

Parlamentul a extins termenul de depunere a dosarelor pentru concursul la funcția de director al Consiliului de administrație al ANRE

Comisia economie, buget și finanțe a aprobat decizia de prelungire a termenului de depunere a dosarelor la concursul public pentru selectarea candidatului la funcţia de director al Consiliului de administraţie al Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energetică (ANRE). Termenul de depunere a dosarelor a fost extins până pe 7 iunie 2023.

Potrivit regulamentului concursului, candidatul trebuie să aibă studii superioare în domeniul tehnic, economic, financiar sau juridic. Acesta trebuie să dețină o experienţă de lucru de cel puţin 10 ani în unul dintre domeniile menţionate, dintre care minimum 3 ani în funcţii de conducere în instituții publice sau întreprinderi din sectoarele reglementate de ANRE.

Consiliul de administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică este format din cinci directori, care sunt numiți în funcție de către Parlament, pe bază de concurs.

Citiți, de asemenea

cleaning

Vei fi interesat de

bazadedate
Chișinău
cer senin
26.2 ° C
26.2 °
26.2 °
27 %
6.7kmh
0 %
mar
26 °
mie
24 °
joi
25 °
vin
26 °
sâm
18 °