Industrii
AcasăActualPână în 2030, toți europenii vor avea acces la internet rapid, iar...

Până în 2030, toți europenii vor avea acces la internet rapid, iar operatorii vor economisi 40 de milioane de euro

Comisia Europeană dorește să reducă birocrația și costurile pentru a ajuta companiile Deutsche Telekom, Orange, Telecom Italia și alți operatori să implementeze rețele 5G de mare viteză. Astfel, până în 2030, toți europenii vor avea acces la internet rapid, iar 75% dintre companiile din UE vor folosi infrastructura cloud sau tehnologia inteligenței artificiale, relatează Reuters.

Potrivit Legii privind infrastructura Gigabit, măsura va permite furnizorilor de telecomunicații să economisească aproximativ 40 de milioane de euro din costurile administrative anuale.

„Unele dintre modificările propuse intenționează să facă regulile și procedurile mai clare, raționalizate și mai simple, permițând participanților să își înțeleagă drepturile și obligațiile și să caute sinergii. Inițiativa include, de asemenea, orientări la nivelul Uniunii, care vor facilita punerea în aplicare consecventă a dispozițiilor și soluționarea eventualelor litigii”, se arată în document.

Proiectul presupune, de asemenea, că operatorii au acces la infrastructura publică în termeni și condiții echitabile și rezonabile.

Citiți, de asemenea

cleaning

Vei fi interesat de

bazadedate
Sandar_Vs Ro DI-4340
Chișinău
cer senin
0.2 ° C
0.2 °
0.2 °
64 %
0.5kmh
0 %
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
13 °
lun
10 °
mar
3 °
HR-Consulting Ro DI_4373