AcasăConstrucțiiO companie din Ucraina a prezentat soluții pentru siguranța rutieră din R....

O companie din Ucraina a prezentat soluții pentru siguranța rutieră din R. Moldova

Conducerea Administraţiei de Stat a Drumurilor (ASD) a avut astăzi o întâlnire cu compania Pass+Co UA din Ucraina, care este furnizor de soluții și servicii pentru asigurarea siguranței rutiere, transmite MOLDPRES.

Pass+Co UA produce bariere de siguranță rutieră pentru drumuri și poduri, sisteme de protecție moto, parapete de amortizare, sisteme T-rail, parapete metalice și altele. Misiunea companiei este de a optimiza proiectele de infrastructură rutieră prin reducerea costurilor, de a propune cele mai noi tehnologii și soluții tehnice pentru siguranța rutieră, cât și de a crește securitatea la trafic în Ucraina și alte țări.

Directorul general interimar al ASD, Sergiu Bejan, a anunţat că ASD va identifica un sector experimental pentru a implementa soluțiile propuse de Pass+Co UA.

“Obiectivul principal al Administrației de Stat a Drumurilor este asigurarea traficului rutier în condiții de siguranță, de fluență și continuitate. În acest scop, ASD este deschisă să analizeze toate propunerile agenților economici din domeniu”, a rezumat şeful instituţiei.

alocapitala
bazadedate

Trei întrebări fără politică cu Raisa Carauș

Continuăm rubrica noastră "Trei întrebări fără politică". Astăzi la trei întrebări răspunde Raisa Carauș. Scurtă prezentare: Raisa Carauș – vicedirectorul companiei ”Carauș E.D.” SRL, e...
Birotix Com ro DI-4407
Chișinău
cer senin
6.1 ° C
6.6 °
5 °
53 %
2.2kmh
0 %
lun
6 °
mar
1 °
mie
1 °
joi
4 °
vin
1 °
HR-Consulting Ro DI_4373