Industrii
AcasăActualO companie aeriană nouă lansează astăzi zboruri directe spre Baku, de pe...

O companie aeriană nouă lansează astăzi zboruri directe spre Baku, de pe Aeroportul Chișinău. Este vorba despre Azerbaijan Airlines – AZAL

Noua companie aeriană Azerbaijan Airlines – AZAL, în premieră pentru Aeroportul Internațional Chișinău, lansează începând de astăzi, 15 septembrie, zboruri directe regulate spre Baku, Heydar Aliyev Aiport cu o frecvență de două ori pe săptămână, luni și vineri, iar ruta va fi operată cu aeronave de tip Embraer 190.
Potrivit administrației aerogării, ceremonia de inaugurare a fost deschisă de către Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Azeribaidjan în Republica Moldova, E.S domnul Gudsi Osmanov, șeful direcției de vânzări Cingiz Mursalov și de către administratorul interimar a Aeroportului Chișinău, domnul Constantin Vozian.
”Fiind o premieră, cursa Baku – Chișinău a primit ,,botezul” trecând spre platformă pe sub o ,,arcadă” formată din jeturi de apă generate din două autospeciale de pompieri și a fost întâlnită tradițional cu pâine și sare de către reprezentanții aeroportului”, anunță Aeroportul Internațional Chișinău.

Citiți, de asemenea

pusto

Vei fi interesat de

bazadedate
https://www.stivuitor.md/
https://mediagallery.md/home/ro/
https://www.facebook.com/HRConsultingMoldova/
Chișinău
cer senin
12.2 ° C
13.2 °
12.2 °
82 %
2.1kmh
0 %
mie
29 °
joi
29 °
vin
29 °
sâm
28 °
Dum
25 °
https://www.wippo.md/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100057306324418