AcasăOrganizatiiNoul şef al Agenției Naționale Transport Auto este Andrei Sîngereanu

Noul şef al Agenției Naționale Transport Auto este Andrei Sîngereanu

Vicepremierul Andrei Spînu, ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, l-a prezentat astăzi echipei Agenției Naționale Transport Auto (ANTA), pe noul director al structurii, Andrei Sîngereanu.

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale a urat succese noii conduceri în activitatea profesională, asigurând că va avea tot sprijinul ministerului în buna funcționare a acestei structuri, care are multe restanțe la capitolul corupție și buna funcționare.

La fel, oficialul a mulțumit colectivului, în special celor care vor dori să colaboreze în spiritul corectitudinii și respectului, accentuând că “începând de astăzi se întrerup practicile vicioase mai vechi, ca de altfel, vor fi luate măsuri mai drastice”.

Totodată, ministrul a spus că Andrei Sîngereanu este un specialist în domeniul transportului, “are o vastă experiență de activitate” şi i-a mulțumit, pentru că a acceptat această provocare.

La rândul său, Andrei Sîngereanu a spus că cunoaște problemele cu care se confruntă atât operatorii de transport, cât și colaboratorii ANTA în activitatea profesională, or, în scurt timp vor fi întreprinse un șir de acțiuni pentru ameliorarea situației. Noul director a îndemnat colaboratorii să fie activi, specificând că vor fi apreciate ideile și soluțiile care vor ajuta la schimbarea în bine a situației actuale, iar cei care își exercită atribuțiile de serviciu onest, vor fi susținuți și promovați.

Andrei Sîngereanu are experiență în certificare, verificare și inspecție tehnică a autovehiculelor. Acesta a fost expert-tehnic consultant în domeniul ITP, CEMT, ADR, INTERBUS la Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID). În perioada 2009-2013, a fost șef adjunct, șef sector calibrare și verificare tahografe și limitatoare de viteză.

Foto: ANTA
Sursa: moldpres.md

alocapitala
bazadedate

Veaceslav Ioniță: Leul va continua sa se intărească până la sfârșitul anului

Pe 22 noiembrie Banca Națională a stabilit cursul oficial al leului față de euro de 19,94 lei. Aceasta este cea mai mică rată din...
Chișinău
cer senin
8.3 ° C
8.3 °
7.2 °
74 %
3.1kmh
0 %
joi
10 °
vin
12 °
sâm
5 °
Dum
8 °
lun
13 °