AcasăConstrucțiiNodul rutier din preajma orașului Bălți, reparat în proporție de 65%

Nodul rutier din preajma orașului Bălți, reparat în proporție de 65%

Nodul rutier din preajma orașului Bălți de pe drumul M5 frontiera cu Ucraina – Criva – Bălți –  Chișinău – Tiraspol – frontiera cu Ucraina, km 133,71, este reparat în proporție de circa 65%. Constatările au fost făcute  de Administrația de Stat a Drumurilor (ASD) care a întreprins o vizită în teritoriu.

În prezent, antreprenorul SC „Poduri – Prim” SRL execută lucrări de montare a bordurilor, așternere a îmbrăcăminții rutiere din beton asfaltic și amenajare a acceselor către primul pod de încrucișare și lucrări de amenajare a rigolelor, casiurilor de evacuare a apelor de pe suprafața părții carosabile, demontare a elementelor de suprastructură ale podului al doilea.

De asemenea, continuă lucrările de reparație a zidurilor de sprijin și construcția sistemului de drenaj.

„ASD verifică în permanență lucrările executate pe drumurile naționale, nodul rutier din preajma orașului Bălți fiind un obiectiv de importanță strategică. Prioritatea noastră este ca lucrările să fie efectuate calitativ, în corespundere cu proiectul de execuție și normativele în vigoare”, a comunicat Directorul general interimar al ASD, Sergiu Bejan.

Antreprenorul și-a asumat obligația să finalizeze integral lucrările contractuale în anul 2022. Lucrările de reparație sunt finanțate din mijloacele fondului rutier.

foto: ASD

alocapitala
bazadedate

„3 întrebări fără politică”, discutăm cu Mariana Radov

Astăzi, sub titlul "3 întrebări fără politică", discutăm cu Mariana Radov. Informație succintă: Radov Mariana - consultant în management certificat internațional, membru al Consiliului Internațional...
Birotix Com ro DI-4407
Chișinău
cer senin
6.1 ° C
6.6 °
5 °
53 %
2.2kmh
0 %
lun
6 °
mar
1 °
mie
1 °
joi
4 °
vin
1 °
Imona Grup ro DI-4368