Industrii
AcasăActualNatalia Gavrilița a anunțat că pleacă de la conducerea Guvernului: Plec cu...

Natalia Gavrilița a anunțat că pleacă de la conducerea Guvernului: Plec cu inima împăcată

Prim-ministrul Natalia Gavrilița a anunțat astăzi, 10 februarie, că pleacă de la conducerea Guvernului.  ”Plec de la conducerea Guvernului cu inima împăcată”, a menționat Gavrilița.

”După 1,5 ani în fruntea acestui Guvern a venit timpul să anunț demisia din această funcție. Nimeni nu și-a imaginat în 2021 că Guvernarea PAS va trebui să gestioneze atât de multe crize provocate de războiul din Ucraina. Echipa cu care am lucrat la Guvern a fost formată din oameni constructivi, cu expertiză în domeniul economiei și a investițiilor”, a menționat Gavrilița.

Totodată, ea a spus că în aceste 18 luni de mandat a guvernat țara în regim de criză continuă. ”În pofida acestor provocări permanente am reușit să menținem pacea în țară. Voi rămâne în slujba poporului meu alături de echipa de oameni care v-a câștigat încrederea. Vă îndemn să rămânem uniți și solidari și să transformăm Moldova într-o țară de care să fim mândri”, a precizat premierul.

În același timp, ea a enumerat meritele Guvernului și a spus că este mândră de ceea ce a realizat.

”Dacă Guvernul ar fi avut acasă aceeași susținere și încredere pe care am simțit-o de la partenerii externi, atunci am fi reușit să facem mai multe”, a mai spus Natalia Gavrilița.

De asemenea, Președintele Maia Sandu a menționat că a luat act de demisia Nataliei Gavrilița. ”Îi mulțumesc mult pentru sacrificiul și eforturile enorme de a conduce țara într-o perioadă cu atâtea crize. În pofida unor provocări fără precedent, țara a fost guvernată responsabil, cu multă atenție și muncă dedicată. Avem stabilitate, pace și dezvoltare – acolo unde alții doreau război și faliment”, a spus ea.

Citiți, de asemenea

cleaning

Vei fi interesat de

bazadedate
Sandar_Vs Ro DI-4340
Chișinău
cer senin
21.2 ° C
21.2 °
21.2 °
32 %
3.6kmh
0 %
vin
21 °
sâm
21 °
Dum
16 °
lun
18 °
mar
5 °
Imona Grup ro DI-4368