Industrii
AcasăActualMoldtelecom este în căutarea unui director general. Care sunt cerințele față de...

Moldtelecom este în căutarea unui director general. Care sunt cerințele față de candidat?

Consiliul SA „Moldtelecom” a anunțat concurs pentru ocuparea funcției de director general al companiei. Termenul limită pentru a aplica pentru această funcție este 16 septembrie 2022, ora 16:00. Documentele de participare pot fi depuse la sediul central al societății.

Potrivit regulamentului aprobat de Consiliul de Administrație al operatorului național de telecomunicații, candidatul pentru funcția de director general trebuie să cunoască limbile română și engleză, să aibă studii superioare în domeniul comunicațiilor, economiei sau jurisprudenței, să aibă peste 4 ani de experiență în management etc.

Împreună cu CV-urile, aceștia vor trebui să prezinte viziunea lor asupra îmbunătățirii performanței companiei, precum și scrisori de recomandare. Toate CV-urile vor fi publicate pe site-ul Moldtelecom, precum și pe site-ul Agenției Proprietății Publice. Candidații selectați vor fi invitați la un interviu

Compania este condusă acum de Alexandru Ciubuc, care a preluat funcția în noiembrie 2021, în calitate de director interimar. Ciubuc este co-fondator al Enabld, o platformă care oferă expertiză în vânzări, marketing și parteneriate strategice în comunicare, și co-fondator al DAS Solutions, companie specializată în dezvoltarea de soluții software fiabile și performante pentru industriile de telecomunicații.

Citiți, de asemenea

bazadedate

Vei fi interesat de

alocapitala
Boncom Ro_DI_4405
Chișinău
cer senin
19.4 ° C
20.2 °
19.4 °
43 %
3.6kmh
0 %
Dum
19 °
lun
25 °
mar
20 °
mie
24 °
joi
26 °
Lantaur ro DI-4376