Industrii
AcasăActualMeta va lansa o alternativă la Twitter. Când va fi disponibilă noua...

Meta va lansa o alternativă la Twitter. Când va fi disponibilă noua rețea socială

Meta va lansa o alternativă la Twitter. Numită Threads, noua rețea socială va fi disponibilă cel puţin pentru o parte a utilizatorilor de smartphone-uri, începând de joi, 6 iulie.

După mai multe luni de dezvoltare şi teste, Meta este pregătită să lanseze Threads, o nouă reţea socială prin care încearcă să capitalizeze nemulţumirea utilizatorilor de Twitter, scrie news.ro.

Meta a publicat deja aplicaţia Threads în App Store, sub forma unei precomenzi digitale, însă aceasta va putea fi descărcată pe iPhone începând de joi, 6 iulie.

O precomandă digitală a apărut şi în Play Store, însă acolo nu este trecută o dată de lansare. Asta înseamnă că, pe Android, Threads ar putea fi lansată ceva mai târziu.

Informaţii şi capturi de ecran cu Threads au tot apărut în ultimele luni, creionând imaginea unei clone de Twitter, care arată şi funcţionează la fel cu platforma deţinută acum de Elon Musk.

Threads are la bază protocolul ActivityPub, acelaşi protocol descentralizat pe care-l foloseşte şi Mastodon. Logarea în cadrul platformei pare că se va face pe baza contului de Instagram.

Citiți, de asemenea

pusto

Vei fi interesat de

bazadedate
https://www.intertext.md/
https://casalot.md/ro/index.html
https://www.facebook.com/profile.php?id=100057306324418
Chișinău
cer senin
25.5 ° C
27.2 °
25.5 °
22 %
3.6kmh
0 %
vin
24 °
sâm
28 °
Dum
24 °
lun
22 °
mar
25 °
https://www.stivuitor.md/
https://www.facebook.com/HRConsultingMoldova/
https://casalot.md/ro/index.html