Industrii
AcasăActualMașinile parcate regulamentar, dar care vor împiedica deplasarea delegațiilor, vor fi evacuate....

Mașinile parcate regulamentar, dar care vor împiedica deplasarea delegațiilor, vor fi evacuate. Ce alte măsuri vor întreprinde polițiștii în contextul desfășurării Summit-ului CPE

Mijloacele de transport care vor fi parcate regulamentar, dar care vor împiedica deplasarea delegațiilor, vor fi strămutate din locația respectivă, însă conducătorul nu va avea de suferit financiar. Declarația a fost făcută astăzi, 31 mai, de către șeful Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernăuțeanu, în cadrul unui briefing de presă cu privire la măsurile întreprinse de polițiști, în perioada 31 mai-2 iunie, în contextul desfășurării Summit-ului Comunității Politice Europene. 

”Îndemnăm chișinăuienii să se asigure că traseul pe care intenționează să se deplaseze nu este închis, să consulte hărțile oferite de autorități. Recomand să evităm încărcarea traseelor. Totodată, îi îndemnăm pe cetățeni să se pornească cu rezervă de timp acolo unde timpul sosirii nu poate fi amânat”, a spus Cernăuțeanu.

Totodată, șeful IGP, a menționat că serviciile de urgență vor continua să activeze în regim obișnuit, iar dacă cetățenii vor avea neclarități să nu ezite să ceară suportul polițiștilor.

Referitor la traversarea străzilor unde circulația transportului va fi suspendată, Cernăuțeanu a spus: ”Cetățenii vor avea posibilitatea de a traversa strada acolo unde este necesar în așa fel ca să nu punem în pericol pe nimeni”.

Citiți, de asemenea

pusto

Vei fi interesat de

bazadedate
https://www.wippo.md/
https://mediagallery.md/home/ro/
https://casalot.md/ro/index.html
Chișinău
cer senin
12.2 ° C
13.2 °
12.2 °
82 %
2.1kmh
0 %
mie
29 °
joi
29 °
vin
29 °
sâm
28 °
Dum
25 °
http://trendseter.md/
https://www.intertext.md/
https://www.facebook.com/HRConsultingMoldova/