AcasăServiciiLocuri de muncă prietenoase familiei – o perspectivă internațională relevantă Republicii Moldova

Locuri de muncă prietenoase familiei – o perspectivă internațională relevantă Republicii Moldova

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invita la o serie de webinare cu genericul ,,Locuri de muncă prietenoase familiei – o perspectivă internațională relevantă Republicii Moldova”, la care vor fi prezentate instrumente, activități și strategii de creare a locurilor de muncă prietenoase familiei.

Webinarele sunt organizate de Proiectul regional ”Mai multe oportunități: Politici familiale sensibile la gen în Balcanii de Vest și Republica Moldova”, realizat de Fondul ONU pentru Populație, cu suportul financiar al Agenției Austriece pentru Dezvoltare în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și au drept scop facilitarea schimbului de exemple din sectorul privat internațional, pentru a inspira mediul de afaceri din Moldova în promovarea locurilor de muncă prietenoase familiei.

Al doilea Webinar va avea loc luni, 25 octombrie 2021, orele 14:00 în regim online, cu conectare prin intermediul platformei Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUvd-6vqjMsHtYJM4pxAVnUh0qXW5mJpo4b

În cadrul acestui webinar va fi prezentată experiența companiilor internaționale Philips, Spania și EPAM, Belarus.

Detalii și Agenda evenimentului

Astfel, veți putea cunoaște modele noi și eficiente de locuri de muncă prietenoase familiei – de la strategii la instrumente și activități care pot fi implementate în cadrul întreprinderii.

Pentru un dialog constructiv și eficient, încurajăm participarea conducătorilor companiilor cu intervenții și întrebări/precizări pe parcursul rundei Întrebări & Răspunsuri. De asemenea, pe parcursul webinarului, veți putea adresa întrebări în regim on-line, utilizând chat-ul evenimentului.

Traducerea simultană din/în limbile română, rusă, engleză va fi asigurată.

Vă rugăm să confirmați participarea Dvs până la data de 21 octombrie, înregistrâdu-vă la același link zoom:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUvd-6vqjMsHtYJM4pxAVnUh0qXW5mJpo4b.

Pentru detalii puteți contacta la numărul de telefon (022) 224983 sau la adresa de email [email protected]

alocapitala
bazadedate

«Trei întrebări fără politică» , Irina Mitru

Astăză în ospeție la rubrica «Trei întrebări fără politică» Irina Mitru Pe scurt: Irina Mitru – administrator al biroului de traduceri «PROIRVAS». Studii superioare, starea...
Boncom Ro_DI_4405
Chișinău
cer senin
1 ° C
1.6 °
-1.8 °
75 %
0.9kmh
0 %
mie
7 °
joi
10 °
vin
12 °
sâm
5 °
Dum
3 °
Papir Print Ro DI-4406