Industrii
AcasăAgrementLocalul Smokehouse din Chișinău își închide ușile temporar. Ultima zi de activitate...

Localul Smokehouse din Chișinău își închide ușile temporar. Ultima zi de activitate va fi 30 decembrie

Sursa:diez.md
Proprietarii localului Smokehouse au anunțat că activitatea pub-ului se va sista temporar. Astfel, începând cu data de 31 decembrie ușile restaurantului nu vor mai fi deschise pentru vizitatori. Totuși, cei care s-au obișnuit cu băuturile, mâncărurile, evenimentele și atmosfera acestui local, vor putea în continuare să savureze dintre acestea doar că la Taproom 27.

Motivul pentru care localul se închide este faptul că au fost pierduți bani din cauza pandemiei: „Probabil că ar fi trebuit să facem această mișcare cu mult timp în urmă, dar la fiecare punct de decizie ne-am uitat și am spus «încă doar câteva luni și lucrurile vor începe să revină la normal – trebuie doar să așteptăm până atunci!» Ei bine, acum știm că nu este cazul. Moldova are o mulțime de vaccinuri, dar oamenii nu se vaccinează. Noile variante cresc și scad, iar țările din întreaga lume sunt întotdeauna la câteva săptămâni distanță de noi lockdown-uri. Nu putem reuși cu această incertitudine. Nu este pesimism, este doar matematică”, explică proprietarii localului.

De asemenea, proprietarii localului au ținut să menționeze că ei nu spun „adio”, ci intră într-un „mod de hibernare” și speră să se redeschidă peste ceva timp: „La Smokehouse am spus întotdeauna «comunitatea noastră este puterea noastră» și a fost întotdeauna adevărat. După această tranziție grea, sperăm cu adevărat că vă vom vedea pe toți în Taproom 27, savurând o halbă și niște aripi cu noi. Mai presus de toate, contam pe tine. Să știi că Smokehouse «hibernează», nu se închide. Vom reveni și vom fi încântați să vă vedem pe toți. Așa că bucurați-vă de ultima noastră lună de operațiuni normale și vă rugăm să vaccinați”, mai adaugă proprietarii.

Smokehouse activează în Chișinău deja de 7 ani, între timp a mai fost deschisă o extensie a localului – Taproom 27 – A Hoppy Place.

Citiți, de asemenea

bazadedate

Vei fi interesat de

alocapitala
Casalot Ro DI_4408
Chișinău
cer senin
27.7 ° C
30.2 °
27.7 °
73 %
3.1kmh
0 %
sâm
33 °
Dum
32 °
lun
34 °
mar
36 °
mie
36 °
Birotix Com ro DI-4407