Industrii
AcasăActualLimita de scutire de taxe vamale a coletelor de peste hotare în...

Limita de scutire de taxe vamale a coletelor de peste hotare în Moldova va fi redusă cu 50 de euro. Când va intra în vigoare

Limita de scutire de taxe vamale pentru colete va scădea de la 200 de euro la 150 de euro. Este vorba despre coletele trimise din străinătate către un destinatar din Moldova. Noua normă din Codul Vamal al Republicii Moldova va intra în vigoare la 1 iulie 2023.

Potrivit codului, limita pentru coletele trimise de o persoană fizică dintr-o țară străină către o altă persoană fizică din Moldova va scădea, de asemenea, la 150 de euro. În prezent, limita este de 300 de euro pentru coletele trimise pe cale terestră și de 430 de euro pentru cele trimise pe cale aeriană sau maritimă.

Limita de valoare a bunurilor transportate în bagajele personale va rămâne neschimbată – 300 de euro de persoană pentru cei care trec frontiera pe cale terestră și 430 de euro de persoană pentru călătorii care folosesc transportul aerian sau maritim.

Alcoolul, produsele din tutun, parfumurile și apa de toaletă, indiferent de valoarea lor, nu sunt scutite de taxe vamale.

Citiți, de asemenea

cleaning

Vei fi interesat de

bazadedate
AV-BUSINESS MIX barter ArtaCurateni
Chișinău
cer acoperit de nori
-1.2 ° C
-0.8 °
-1.2 °
81 %
5.7kmh
100 %
Dum
-1 °
lun
-1 °
mar
-1 °
mie
2 °
joi
-4 °
MGM ro DI-4357