Industrii
AcasăActualLa Chișinău va avea loc o licitație pentru elaborarea regulilor de amplasare...

La Chișinău va avea loc o licitație pentru elaborarea regulilor de amplasare a publicității exterioare

Direcția generală arhitectură, urbanism și relații funciare lansează licitația privind contractarea serviciilor de elaborare a Regulilor de amplasare a publicității exterioare în municipiul Chișinău – inscripții pe clădiri și construcții. Costul total al lucrărilor este estimat la 366.600 de lei fără TVA. Termenul limită pentru depunerea propunerilor este între 12 și 22 septembrie.

Documentul va trebui să includă toate modelele și metodele posibile pentru plasarea publicității exterioare: descriere textuală, imagini grafice care explică reguli și cerințe.

Totodată, acesta trebuie să reflecte strategii noi de dezvoltare a municipiului Chișinău și asigurarea implementării prezentelor reguli. Proiectul prevede elaborarea unor reglementări generale și definiții privind publicitatea exterioară, zonarea orașului și reguli pentru amplasarea publicității exterioare pe clădiri, garduri, stații de transport public, fațade de magazine etc.

De asemenea, va dicta regulile de iluminare decorativă a clădirilor, cerințele pentru producerea și întreținerea structurilor publicitare, procedura de demontare și depozitare a structurilor publicitare în Chișinău .

Licitația a fost publicată pe site-ul de achiziții publice.

Citiți, de asemenea

bazadedate

Vei fi interesat de

alocapitala
Intertext ro DI-4356
Chișinău
cer senin
18.2 ° C
18.9 °
16.2 °
49 %
6.7kmh
0 %
lun
15 °
mar
17 °
mie
19 °
joi
22 °
vin
21 °
Tehgaz Grup S.R.L.