AcasăComerțLa Bălți se desfășoară expo-târgul specializat „Procasa”

La Bălți se desfășoară expo-târgul specializat „Procasa”

În perioada 22 – 24 septembrie 2021, la Bălți se desfășoară expo-târgul specializat „Procasa”, ediţia a XXVI-a şi salonul alimentar „Gurman”, ediţia a XVII-a.

Filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie, în parteneriat cu primăria municipiului Bălţi, desfășoară în piața centrală Vasile Alecsandri din municipiu două evenimente în vederea susținerii producătorilor autohtoni.

Președintele Camerei de Comerț și Industrie, Sergiu Harea, afirmă că evenimentele se desfășoară în aer liber și sunt necesare pentru susținerea antreprenorilor autohtoni.

„Pandemia ne-a închis multe uși, a trebuit să renunțăm la evenimente, dar am reușit să procurăm 30 de corturi, care vor putea fi folosite la expo-târgurile organizate în aer liber. Acest eveniment ne dă speranțe că și în continuare vom putea organiza expoziții, iar antreprenorii își vor putea prezenta produsele în siguranță. Totodată, le urez antreprenorilor prezenți la expo-târgul din Bălți succes”, a declarat Sergiu Harea.

La Expo-târgul specializat cu genericul „Totul pentru casă” participă 30 de agenţi economici din municipiile Bălţi şi Chişinău, oraşele Drochia, Soroca, Călăraşi, Ungheni, Ceadâr-Lunga, Comrat şi raioanele Râșcani, Glodeni, Făleşti, Donduşeni, Briceni, Nisporeni, Ialoveni, Basarabeasca.

Ediţia curentă a expo-târgului din municipiul Bălți este susţinută de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) în cadrul Proiectului „Optim – Oportunități prin Tehnologii și Inovație în Moldova” realizat de HELVETAS Swiss Intercooperation.

Foto: CCI

alocapitala
bazadedate

„Trei întrebări fără politică” – cu Oleg Leonte

Interlocutorul nostru de astăzi este Oleg Leonte. Scurtă prezentare: Oleg Leonte – director al întreprinderii Verivers-com SRL, specializată în forjarea artistică a metalului. După specialitate...
HR-Consulting Ro DI_4373
Chișinău
cer fragmentat
3.7 ° C
3.9 °
2.2 °
85 %
2.7kmh
75 %
lun
10 °
mar
14 °
mie
15 °
joi
15 °
vin
16 °
Lantaur ro DI-4384