Industrii
AcasăActualÎntrerupătoarele de înaltă tensiune pentru Stația Electrică Chișinău 330 kV au trecut...

Întrerupătoarele de înaltă tensiune pentru Stația Electrică Chișinău 330 kV au trecut cu succes testările

Întrerupătoarele de înaltă tensiune pentru Stația Electrică Chișinău 330 kV au trecut cu succes testările, în cadrul uzinei de producere din Aurangabad, India. Anunțul a fost făcut Ministerul Energiei, pe pagina de Facebook. 
Potrivit ministerului, testările s-au desfășurat timp de trei zile, începând cu 15 martie, întrerupătorul de forță fiind supus mai multor operațiuni, precum timpii de deconectare, contactele acestuia, precum și a fost efectuată oscilografia acestuia pentru confirmarea parametrilor tehnici nominali ai întrerupătorului la faza inițială.
Totodată, în timpul apropiat urmează să fie testate firele de gardă și picioarele pentru fundații ale pilonilor LEA 400 kV Vulcănești- Chișinău.
Menționăm că, construcția liniei electrice aeriene de 400 kV Vulcănești-Chișinău este finanțată de Banca Mondială și realizată de către Ministerul Energiei, prin UCIPE – MEPIU.
Pe lângă construcția liniei, proiectul prevede modernizarea a două substații electrice și consolidarea sistemului de dispecerat și evidență pentru ÎS Moldelectrica.

Citiți, de asemenea

cleaning

Vei fi interesat de

bazadedate
Chișinău
cer senin
20.2 ° C
20.2 °
20.2 °
45 %
2.1kmh
0 %
mie
20 °
joi
24 °
vin
27 °
sâm
20 °
Dum
21 °