Industrii
AcasăActualÎn regim de testare! ANRE a lansat harta electronică a benzinăriilor din...

În regim de testare! ANRE a lansat harta electronică a benzinăriilor din Moldova eCarburanți

Agenția Națională de Reglementare în Energetică(ANRE) a lansat, în regim de testare, harta electronică a benzinăriilor din toată Republica Moldova, eCarburanți. Harta este disponibilă  pe adresa electronică: https://ecarburanti.anre.md.

Când treceți cursorul peste hartă, o puteți mări, iar dacă faceți clic pe cercul cu imaginea de marcă a unei anumite benzinării, va apărea locația exactă a acesteia.

În partea stângă există o listă cu numele tuturor benzinăriilor și adresele lor exacte. Sunt 708 în total. Făcând clic pe unul dintre nume, puteți afla când stația a primit licența pentru vânzare cu amănuntul a benzinei și motorinei, dacă are licență pentru vânzare a gazelor lichefiate. Dacă dați clic pe pictograma benzinăriei de lângă numele acesteia, atunci locația sa exactă va apărea pe hartă.

Harta și lista interactivă funcționează și în versiune mobilă.

Menționăm că, ideea creării unei aplicații electronice cu toate benzinăriile din Moldova a fost exprimată de ANRE încă din vara trecută. Conform planului autorității de reglementare, în viitor, pe lângă amplasarea stațiilor, utilizatorii vor putea afla și prețurile produselor petroliere la aceste stații. Pentru aceasta, toate benzinăriile vor fi obligate să transmită ANRE rapoarte zilnice de preț.

Citiți, de asemenea

bazadedate

Vei fi interesat de

alocapitala
Real Business Ro DI_4410
Chișinău
cer senin
2.2 ° C
2.2 °
2.2 °
100 %
2.1kmh
0 %
Dum
21 °
lun
24 °
mar
25 °
mie
22 °
joi
23 °
Lantaur ro DI-4376