Industrii
AcasăConstrucțiiÎn Piața Centrală din Chișinău se va construi o parcare multietajată

În Piața Centrală din Chișinău se va construi o parcare multietajată

Primăria municipiului Chișinău va construi o parcare multietajată în sectorul meșteșugăresc al Pieței Centrale.

Viceprimarul Inga Ionesii a declarat la ședința on-line a serviciilor municipalității de astăzi că proiectul construcției unei parcări multietajate în Piața Centrală este gata și va fi prezentat consultărilor publice. „La primul etaj al acestei parcări vor fi menținute spațiile comerciale pentru cei care comercializează acolo, iar etajul al doilea şi al treilea va fi folosit pentru parcare”, a spus Ionesii.

Potrivit oficialului, construcția unei parcări multietajate face parte din conceptul de modernizare a Pieței Centrale. Conceptul prevede amenajarea parcărilor publice pe străzile Armenească, Tighina şi Varlaam.

În același timp, viceprimarul Inga Ionesii a declarat că, la sfârșitul lunii februarie, vor începe lucrările de modernizare în sectorul de legume al Pieței Centrale. „Până la mijlocul lunii februarie, proiectanții de la Chişinăuproiect vor finaliza proiectul de execuție al lucrărilor de modernizare în sectorul legume al Pieței Centrale. Imediat ce îl avem, putem începe lucrările de modernizare a acestui sector”, a specificat Ionesii.

Sursa: moldpres.md

Citiți, de asemenea

bazadedate

Vei fi interesat de

alocapitala
MGM ro DI-4357
Chișinău
cer acoperit de nori
2.7 ° C
3.2 °
2.7 °
99 %
3.1kmh
100 %
lun
3 °
mar
6 °
mie
5 °
joi
4 °
vin
3 °
Intertext ro DI-4356