Industrii
AcasăActualÎn decembrie, va avea loc o recalculare a compensațiilor pentru cei al...

În decembrie, va avea loc o recalculare a compensațiilor pentru cei al căror nivel de vulnerabilitate energetică nu corespunde cu datele autorităților

În Republica Moldova a fost finalizată calcularea și expedierea facturilor de consum de gaze pentru luna noiembrie. Cu toate acestea, recalcularea a arătat că cetățenii care solicită compensații au un nivel de vulnerabilitate diferit de cel indicat pe site-ul www.compensatii.gov.md. Moldovagaz propune consumatorilor să achite chitanțele pentru luna noiembrie, iar compania va deconta erorile financiare constatate în zilele și săptămânile următoare, ca plată în avans. Acest lucru a fost declarat de șeful companiei, Vadim Ceban, pe canalul său de Telegram.

Sumele recalculate vor fi afișate pe facturile din decembrie, pe care cetățenii le vor primi la începutul lunii ianuarie, a spus el.

Directorul companiei a mai explicat că compensațiile vor fi plătite în funcție de nivelul de vulnerabilitate indicat pe factura pentru luna noiembrie. În cazul în care există discrepanțe cu informațiile din baza de date a Ministerului Muncii, se va face o ajustare în luna decembrie.

„În caz de întrebări suplimentare, consumatorii pot suna la numărul de telefon 1304 sau se pot adresa la Centrul relații cu consumatorii, situat în Chișinău, pe strada Pușkin 64, sau la filialele regionale ale Moldovagaz”, a conchis Ceban.

Citiți, de asemenea

cleaning

Vei fi interesat de

bazadedate
Sandar_Vs Ro DI-4340
Chișinău
cer senin
-3.4 ° C
-2.8 °
-3.4 °
92 %
2.1kmh
0 %
sâm
2 °
Dum
-2 °
lun
-0 °
mar
-1 °
mie
-2 °
Intertext ro DI-4356