AcasăComerțÎn Chișinău a fost suplimentat numărul de locații a târgurilor de produse...

În Chișinău a fost suplimentat numărul de locații a târgurilor de produse agricole autohtone

Primăria municipiului Chișinău a suplimentat numărul de locații pentru târgurile de produse agricole. Astfel, producătorii autohtoni vor avea la dispoziție 26 de locuri pentru comercializarea produselor lor.

Viceprimarul municipiului Chișinău, Olga Ursu, a declarat astăzi în cadrul ședinței on-line a serviciilor municipalității că a suplimentat, cu nouă locuri, numărul de locații dedicate comercializării produselor autohtone, atât permanente, cât și sezoniere. „Începând de astăzi, 19 iulie, am suplimentat cu nouă locații numărul de târguri permanente pentru comercializarea produselor agricole autohtone”, a spus viceprimarul Olga Ursu.

“Producătorii agricoli autohtoni se vor adresa preturilor de sector pentru a primi autorizația de comerț în aceste noi locații permanente”, a specificat viceprimarul.

Cele nouă locuri de târguri permanente vor funcționa începând de astăzi și până la data de 31 august. Perioada de funcționare va putea fi prelungită la cerere.

foto: realitatea.md
Sursa: moldpres.md

alocapitala
bazadedate

Astăzi, în cadrul rubricii „Trei întrebări fără politică”, discutăm cu Victor Țurea

Astăzi, în cadrul rubricii "Trei întrebări fără politică", discutăm cu Victor Țurea Scurtă prezentare: Victor Grigorievici Țurea - fondator și director al companiei „Birovits", specializată...
Casalot Ro DI_4346
Chișinău
cer senin
8.2 ° C
8.2 °
8.2 °
57 %
3.1kmh
0 %
Dum
7 °
lun
11 °
mar
14 °
mie
15 °
joi
15 °
Politrans Logist Ro DI-4399