Industrii
AcasăActualImportatorii de țigarete electronice vor avea timp suficient pentru a se adapta...

Importatorii de țigarete electronice vor avea timp suficient pentru a se adapta la cerințele noii legi privind accizarea

Agenții economici, importatori de ţigarete electronice, vor avea timp suficient pentru a se adapta cerinței de aplicare a timbrului de acciză direct pe pachet la cartuşele şi rezervele pentru ţigarete electronice, preparatele destinate utilizării în cartuşe şi rezerve pentru ţigarete electronice. Deputații au susținut astăzi, 29 iulie, un amendament în acest sens și au votat în lectura a treia, finală, proiectul de lege pentru modificarea Codului fiscal și Legii privind controlul tutunului.

Astfel, subiecții impunerii care au importat produse conexe accizate vor efectua inventarierea acestora și le vor declara la Serviciul Fiscal de Stat în termen de până la 1 septembrie 2022.

Stocurile importate până la publicarea legii în Monitorul Oficial al Republicii Moldova pot fi comercializate fără timbru de acciză sau timbru de consum în termen de până la 180 de zile de la publicarea legii.

Scopul modificărilor operate la Codul fiscal și la Legea privind controlul tutunului a fost excluderea contrabandei și comercializării ilicite a acestor produse accizate pe teritoriul Republicii Moldova.

Citiți, de asemenea

cleaning

Vei fi interesat de

bazadedate
Intertext ro DI-4356
Chișinău
cer acoperit de nori
3.9 ° C
4.2 °
3.9 °
81 %
5.1kmh
100 %
mar
4 °
mie
5 °
joi
6 °
vin
3 °
sâm
1 °
MGM ro DI-4357