Industrii
AcasăActual”Guvernul monitorizează această situație și va interveni”. Recean a comentat informațiile privind...

”Guvernul monitorizează această situație și va interveni”. Recean a comentat informațiile privind ”prețurile speciale la gaz”

În legătură cu informațiile că unele întreprinderi beneficiază de prețuri speciale pentru consumul gazelor naturale, Guvernul monitorizează această situație și va interveni. Declarația a fost făcută astăzi, 29 mai, de Prim-ministrul, Dorin Recean, pe pagina de Facebook.
”Prețul actual la gazele naturale e dictat de necesitatea de a compensa devierile de preț și nu este echitabil ca această diferență de preț să fie acoperită doar de unele întreprinderi și de consumatorii casnici. O decizie în acest sens va fi luată miercuri de Comisia pentru Situații Excepționale”, se arată în postarea premierului.
În același timp, Recean a menționat că așa cum a spus anterior, Guvernul caută furnizori alternativi și posibilități pentru a reduce costul la gazele naturale. Totodată, premierul dă asigurări că în cel mai scurt timp consumatorii vor avea știri bune.
Amintim că, pe data de 25 mai, Eremei Priseajniuc, vicepreședinte al Partidului Social Democrat European din Moldova(PSDE), a declarat în cadrul emisiunii ”Территория свободы” că în prezent, unii agenți economici din Republica Moldova cumpără gaz la un preț de 13 lei, în condiția în care consumatorii casnici continuă să plătească un preț de 29 de lei pentru un metru cub de gaze.

Citiți, de asemenea

pusto

Vei fi interesat de

bazadedate
http://trendseter.md/
https://mediagallery.md/home/ro/
http://www.imonagrup.md/
https://casalot.md/ro/index.html
Chișinău
cer senin
12.2 ° C
13.2 °
12.2 °
82 %
2.1kmh
0 %
mie
29 °
joi
29 °
vin
29 °
sâm
28 °
Dum
25 °
https://mediagallery.md/home/ro/
http://www.imonagrup.md/
https://www.facebook.com/HRConsultingMoldova/