Industrii
AcasăActualFurnizorii alternativi care importă gaze naturale pentru consumatorii Republicii Moldova nu livrează...

Furnizorii alternativi care importă gaze naturale pentru consumatorii Republicii Moldova nu livrează prin regiunea transnistreană. Explicațiile Moldovatransgaz

Cei cinci furnizori alternativi care importă gaze naturale pentru consumatorii Republicii Moldova și care sunt activi pe piața gazelor naturale din țară, nu livrează prin regiunea transnistreană (PI Grebenyky). Declarația a fost făcută de compania Moldovatransgaz.

”Importul de gaze are loc pe direcția România-Moldova (PI Ungheni/Tohatin) și Ukraina-Moldova (PI Oleksiivka), înconjurând regiunea transnistreană. Prin urmare, gazele naturale livrate pentru consumatorii malului stâng al Nistrului, nu pot fi cumpărate și vândute pentru consumatorii malului drept. Acest fapt este confirmat prin Contractele încheiate între „Moldovatransgaz” SRL și furnizori, în care sunt stipulate punctele de interconectare prin care sunt livrate gazele naturale în R. Moldova și nominalizările (cererile) parvenite de la acești furnizori în adresa „Moldovatransgaz” SRL”, a precizat compania.

Citiți, de asemenea

pusto

Vei fi interesat de

bazadedate
https://mediagallery.md/home/ro/
https://www.facebook.com/HRConsultingMoldova/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100057306324418
Chișinău
cer senin
12.2 ° C
13.2 °
12.2 °
82 %
2.1kmh
0 %
mie
29 °
joi
29 °
vin
29 °
sâm
28 °
Dum
25 °
https://www.stivuitor.md/
https://www.mgm.md/
https://www.intertext.md/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100057306324418