AcasăOrganizatiiFiscul a premiat cei mai corecţi contribuabili

Fiscul a premiat cei mai corecţi contribuabili

Serviciul Fiscal de Stat a înmânat certificate de credibilitate și diplome de gratitudine unui număr de 150 de contribuabili, pentru manifestarea transparenței și corectitudinii în activitatea desfășurată.

“Exprimăm gratitudine și suntem recunoscători tuturor contribuabililor și agenților economici pentru implicare și aportul considerabil întru susținerea economiei naționale prin onorarea în termen a obligațiilor față de buget, promovarea civismului fiscal și spiritului de conformare voluntară la prevederile legislației fiscale. Apreciem înalt contribuția tuturor la formarea veniturilor Bugetului Public Național prin onorarea în termen a obligațiilor față de buget, menținerea și crearea locurilor de muncă, susținând dezvoltarea Republicii Moldova”, indică SFS.

În anul 2021, Serviciul Fiscal de Stat va continua să promoveze acele proiecte care sunt menite să modernizeze sistemul de administrare fiscală conform celor mai bune practici internaționale, va pune un accent deosebit pe dezvoltarea tehnologiilor informaționale în domeniul finanțelor publice, extinderea și îmbunătățirea serviciilor electronice prestate cetățenilor și antreprenorilor.

Certificatele sunt înmânate anual în conformitate cu Regulamentul privind stimularea morală (nonfinanciară) a contribuabililor onești.

foto: SFS

Sursa: moldpres.md

alocapitala
bazadedate

La „Trei întrebări fără politică” răspunde Galina Zablovscaia

Continuăm rubrica noastră "Trei întrebări fără politică". Astăzi, la întrebări răspunde Galina Zablovscaia. Scurtă prezentare: Galina Zablovckaia este inginer-electronist după specialitate. Şi-a început activitatea profesională...
Real Business Ro DI_4371
Chișinău
cer senin
17.7 ° C
18.2 °
17.7 °
66 %
4.1kmh
0 %
sâm
18 °
Dum
24 °
lun
20 °
mar
18 °
mie
17 °
Papir Print Ro DI-4381