Industrii
AcasăActualFintech HUB lansează un program pentru a-i ajuta pe antreprenori să-și înființeze...

Fintech HUB lansează un program pentru a-i ajuta pe antreprenori să-și înființeze o afacere în domeniul tehnologiei financiare

Fintech HUB lansează programul Fintech Accelerator 2022 pentru a-i ajuta pe antreprenori să își înființeze o afacere în domeniul tehnologiei financiare și să câștige 3.000 de euro pentru a-și lansa produsul. Cei care doresc să se înscrie o pot face până la 6 noiembrie.

În plus, participanții pot câștiga șase luni gratuite de co-working la Fintech HUB și pot profita de acest spațiu pentru a-și crea o afacere.

Viitorii antreprenori vor avea ocazia să lucreze cu experți de la maib, Mastercard, Fintech și Tekwill pentru a dezvolta un produs sau un serviciu financiar, spun organizatorii programului.

Pe parcursul a două luni, participanții vor parcurge mai multe etape adaptate la ideea lor. Printre acestea se numără analiza profilului echipei, selectarea unui produs sau serviciu, selectarea mentorilor, organizarea de întâlniri și stabilirea etapelor necesare în dezvoltarea prototipului, finalizarea și prezentarea produsului finit.

Pentru a participa, trebuie să aveți o idee sau o echipă. Dar, în cazul în care nu le aveți, mentorii vă pot ajuta să găsiți o echipă și să dezvoltați un concept de produs.

Citiți, de asemenea

cleaning

Vei fi interesat de

bazadedate
Sandar_Vs Ro DI-4340
Chișinău
câțiva nori
2.7 ° C
2.7 °
1.2 °
99 %
1kmh
20 %
mar
3 °
mie
5 °
joi
6 °
vin
3 °
sâm
1 °
Intertext ro DI-4356