Industrii
AcasăActualDumitru Alaiba, noul Ministru al Economiei. Gaibu a demisionat

Dumitru Alaiba, noul Ministru al Economiei. Gaibu a demisionat

Dumitru Alaiba a fost numit noul ministru al Economiei. Anunțul a fost făcut astăzi, 16 noiembrie, de către prim-ministrul Natalia Gavrilița, în cadrul ședinței de Guvern. Potrivit ei, actualul ministru, Sergiu Gabu și-a dat demisia.

”Îi mulțumim lui Sergiu Gaibu pentru lucrul său. El a făcut anumite reforme foarte importante. Portofoliul economiei va fi preluat de colegul nostru din Parlament, Dumitru Alaiba”, a declarat Gavrilița.

Premierul a spus că Alaiba va ava drept priorități ușurarea serviciilor pentru antreprenori și a activității antreprenoriale. De asemenea, va comunica cu antreprenorii în această perioadă pentru a vedea cum funcționează mecanismele pentru compensare.

Totodată, Rodica Iordanov a fost numită noul Ministru al Mediului. La moment ea îndeplinește funcția de secretar de stat în cadrul ministerului.

De asemenea, în cadrul ședinței de Guvern, Eugeniu Cozonac a fost eliberat din funcția de Director General al Agenției Proprietății Publice. Această funcție va fi preluată de Alexandru Mustață, care a activat în funcții de conducere în companii private și de stat, fiind responsabil de eficientizarea proceselor operaționale, comerciale și logistice.

Citiți, de asemenea

cleaning

Vei fi interesat de

bazadedate
AV-BUSINESS MIX barter ArtaCurateni
Chișinău
nori împrăștiați
0.2 ° C
0.2 °
0.2 °
64 %
2.1kmh
40 %
lun
1 °
mar
3 °
mie
4 °
joi
6 °
vin
3 °
Real Business Ro DI_4410